Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » El fogja hinni nekem, hogy...

El fogja hinni nekem, hogy még szűz vagyok? 18/L

Figyelt kérdés
Még sose voltam fiúval, de 6-7 éves korom óta masztizok, 12 évesen pedig kipróbáltam úgy is, hogy feldugok valamit. Szóval azóta már kitágítottam magam, és szerintem nem is fog fájni az első. Csak kérdés, hogy a pasim el fogja nekem ezt hinni? Vagy azt fogja gondolni, hogy hazudok neki a szüzességemmel kapcsolatban?
2012. nov. 15. 17:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na ez utotte a biztositekot nallam xD Még sose voltam fiúval, de 6-7 éves korom óta masztizok jesszusom mennyire agyrem vagy mar 90% meg meg el is hiszi ajj je na no comment tovabb ,kamuzzal csak tovabb 24F
2012. nov. 16. 08:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Uruviel... azért hiszi el a 90%, mivel a lányok 90%-a ugyanezt csinálja. Szóval hoppá ezt benézted kisfiam, menjél és tanulgass még egy kicsit a lányokról, mert látom még nincs elég tapasztalatod ;)
2012. nov. 16. 16:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Nálam kiverte az a szó a biztosítékot, hogy "dugás". Nő vagy, adj már magadra annyit, hogy nem használsz ilyen primitív szavakat...
2012. nov. 16. 18:49
 14/15 anonim válasza:
Amúgy annyira bírom a "Neked nem volt biosz órád?" és hasonló ezzel kapcsos beszólásokat. :D Én már egyetemen vagyok, elég jó iskolákba jártam, de a méllyebb részletekről a szexuális témákban sose beszéltek. Az ilyen dolgokra magunktól vagy interneten lehet rájönni. (Én se biosz órán tanultam meg a szex fortélyait ;) )Az hab a tortán, ha az ilyen kommentelő még csak az általánost se járta ki... Gondolkozzatok már el páran, hogy mit beszéltek... Tudom nehéz, de légyszi. :D
2013. szept. 28. 15:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Te gondolkozzál el azon mégegyszer, amit írtál.. Az általánost se jártuk ki? khhmm biológus vagyok, de te nyilván jobban értesz hozzá, akkor mindent a wikipédiáról meg az internetről tanult meg :D szánalom, meg az is, h te ezt komolyan is gondoltad ;)
2013. szept. 28. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!