El fogja hinni nekem, hogy még szűz vagyok? 18/L
Prof. Shevy
de tudod, a szűzhártya átszakadhat szex nélkül is... pl tornázás közben.
Szia!
mielőtt lefekszel a barátoddal ülj le vele és mondd el neki, hogy már masztiztál (nem kell az orrára kötni, hogy mikor kezdted) és hogy kipróbáltál már pár dolgot.
ha elég "felnőttek" vagytok ahhoz, hogy szexeljetek, akkor ezt is meg tudjátok beszélni.
(nekem is volt egy hasonló beszélgetésem a barátommal és még majdnem hogy örült is neki, mert így el tudtam mondani, hogy mi esik jól és mi nem. ráadásul őket izgatja az, ha egy kicsit csinálod magadnak)
úgyhogy nem kell félni, csak elmondani neki
19L
Kedves 17.16-os!
Több ezer ilyen hölgyemény van, aki ennyire fiatal kora óta maszturbál! Közéjük tartozom Én is! " Piciként " is felfedezi magát az ember!
A kérdezőnek pedig, az Én párom a mai napig nem hiszi el, hogy szűz voltam, nem véreztem ( minimálisan ) nem fájt és szerinte túl rutinos voltam! Szerintem mondd el neki, hogy már milyen régóta felfedezted magad ( Én ezt nem tettem ) és így minden könnyebben fog menni, Ő sem fog vigyázni annyira és felfigyelni a szisszenéseidre ( ha picit fájna ), ami mindkettőtöknek élvezhetőbbé teszi majd az együttlétet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!