Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » El fogja hinni nekem, hogy...

El fogja hinni nekem, hogy még szűz vagyok? 18/L

Figyelt kérdés
Még sose voltam fiúval, de 6-7 éves korom óta masztizok, 12 évesen pedig kipróbáltam úgy is, hogy feldugok valamit. Szóval azóta már kitágítottam magam, és szerintem nem is fog fájni az első. Csak kérdés, hogy a pasim el fogja nekem ezt hinni? Vagy azt fogja gondolni, hogy hazudok neki a szüzességemmel kapcsolatban?
2012. nov. 15. 17:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem elfogja hinni főleg ha megmondod neki hogy kitágítottad magad.
2012. nov. 15. 17:08
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
van egy cafat benned úgy hijják szüzhártya ami az elsö nemi aktusnál többnyire átszakad.... had ne folytassam
2012. nov. 15. 17:08
 3/15 anonim ***** válasza:
Minden nő szűzhártyája másmilyen, van akinek vastag és ezért fáj az első, van akinek vékony és könnyen túl van az elsőn. A pasik meg úgyse tudják megmondani, hogy most akkor ez hogy is van, nem értenek ehhez. Mellesleg ha szeret csak elhiszi már a barátod azt, amit mondasz.
2012. nov. 15. 17:10
 4/15 anonim ***** válasza:
Eddig adtál neki okot arra, hogy kételkedjen a szavadban? Ha nem, akkor valószínű el fogja hinni neked, hogy még szűz vagy.
2012. nov. 15. 17:10
 5/15 A kérdező kommentje:

Prof. Shevy

de tudod, a szűzhártya átszakadhat szex nélkül is... pl tornázás közben.

2012. nov. 15. 17:11
 6/15 anonim ***** válasza:

Szia!

mielőtt lefekszel a barátoddal ülj le vele és mondd el neki, hogy már masztiztál (nem kell az orrára kötni, hogy mikor kezdted) és hogy kipróbáltál már pár dolgot.

ha elég "felnőttek" vagytok ahhoz, hogy szexeljetek, akkor ezt is meg tudjátok beszélni.

(nekem is volt egy hasonló beszélgetésem a barátommal és még majdnem hogy örült is neki, mert így el tudtam mondani, hogy mi esik jól és mi nem. ráadásul őket izgatja az, ha egy kicsit csinálod magadnak)

úgyhogy nem kell félni, csak elmondani neki

19L

2012. nov. 15. 17:11
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem elfogja, márha tanult egy kis biológiát és tisztában van a női testtel, pl. hogy nem attól lesz vki tág, hogyha sokat szexel ésatöbbi.
2012. nov. 15. 17:48
 8/15 anonim válasza:

Kedves 17.16-os!

Több ezer ilyen hölgyemény van, aki ennyire fiatal kora óta maszturbál! Közéjük tartozom Én is! " Piciként " is felfedezi magát az ember!

A kérdezőnek pedig, az Én párom a mai napig nem hiszi el, hogy szűz voltam, nem véreztem ( minimálisan ) nem fájt és szerinte túl rutinos voltam! Szerintem mondd el neki, hogy már milyen régóta felfedezted magad ( Én ezt nem tettem ) és így minden könnyebben fog menni, Ő sem fog vigyázni annyira és felfigyelni a szisszenéseidre ( ha picit fájna ), ami mindkettőtöknek élvezhetőbbé teszi majd az együttlétet!

2012. nov. 15. 17:52
 9/15 A kérdező kommentje:
17:48 szerintem a legtöbb ember úgy tudja, hogy szex és masztizás közben lehet kitágulni... vagy te is így érteted, hogy sejthetné, hogy nem csak dugással, hanem masztizással is kitágulhat az ember lánya?
2012. nov. 15. 18:03
 10/15 anonim ***** válasza:
igen, úgy értettem, hogy nagyon sokan azt hiszik, hogy attól lesz vki tág, hogyha sokat szexel/masztizik, miközben nem. De ezt egy értelmes férfi tudja
2012. nov. 15. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!