Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért gáz ha valaki 19évesen...

Miért gáz ha valaki 19évesen szűz?

Figyelt kérdés
tudom jönnek a válaszok hogy nem gáz meg előny meg stb...de a való életben én nem ezt tapasztalom ha egy pasinak elmondom hogy meg nem voltam senkivel mindjárt máshogy viselkedik velem elutasító lesz engem ez nagyon zavar mert én azért nem feküdtem még le senkivel mert olyan fiúra várok aki tényleg engem akar és nem csak kihasználni mert sajnos eddig nem találtam "normális" pasit

2012. nov. 10. 19:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

nem tudom, de gáz.

15 l

2012. nov. 10. 21:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Pedig tényleg nem gáz. Én magam kifejezetten örülnék egy szűz lánynak, legalább együtt fedeznénk fel minden rejtelmét a dolognak :)
2012. nov. 10. 21:33
 13/15 anonim ***** válasza:

miért lenne gáz?

amúgy hol laksz? felénk nincsenek ilyen normális csajok -.-

2012. nov. 11. 22:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy hogy nézel ki. :)
2012. nov. 12. 18:24
 15/15 anonim válasza:
Azért "gáz" mert a mai világunkban, ki tudja miért? az a "menő" ha valaki minél korábban elveszti a szüzességét, de ez egy nagy hülyeség. Sok olyan ismerősöm van, aki így "gondolkodott" még anno és nagyon megbánta. Keresgélj tovább, nem mind ilyen :)
2012. dec. 30. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!