Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért gáz ha valaki 19évesen...

Miért gáz ha valaki 19évesen szűz?

Figyelt kérdés
tudom jönnek a válaszok hogy nem gáz meg előny meg stb...de a való életben én nem ezt tapasztalom ha egy pasinak elmondom hogy meg nem voltam senkivel mindjárt máshogy viselkedik velem elutasító lesz engem ez nagyon zavar mert én azért nem feküdtem még le senkivel mert olyan fiúra várok aki tényleg engem akar és nem csak kihasználni mert sajnos eddig nem találtam "normális" pasit

2012. nov. 10. 19:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem az!

Csak a sznob divatmajmoknál az!

Én 19 éves srác vagyok én is szűz.Nem zavar.Nem zavarna a lánynál sem ha az lenne.ű

Ja és egy darabig még szűz is leszek mert nem fog alakulni semmi!és nem szégyellem!!!Te se tedd

2012. nov. 10. 19:46
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is 19 éves voltam, mikor elvesztettem. Nem gáz ez, csak szokatlan a mai világban. Ez kb 7-8 éve volt,d e már akkoriban sem akarták elhinni a pasik nekem, hogy tényleg az vagyok. Mindenesetre olyan pasi, akinek egészséges értékrendje van, nem fogja gáznak találni.
2012. nov. 10. 19:52
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szép vagy, akkor mindenki tapsikolna örömében, hogy talált egy ilyen lányt. Így szemét módon bátorkodom feltételezni, hogy annak, aki amúgy akart volna tőled valamit, az nem kapcsolatot, csak egy jó numerát akart volna tőled, és azok közül is az elkeseredettebbek. Cáfolj meg nyugodtan, ha nem így látod.
2012. nov. 10. 19:55
 4/15 A kérdező kommentje:
nem vagyok csúnya és igen volt ilyen is aki már idősebb 26éves volt aki ez miatt leppatintott volt egy normális barátom de vele meg nem működött a dolog és szakítottunk mielőtt arra került volna a sor
2012. nov. 10. 19:58
 5/15 anonim ***** válasza:
Ja értelek már. Stimmel, pl nálad nekem nem lenne esélyem, mert 19 vagyok, és neked olyan min. 4 év+ kéne a pasi részéről, hogy az egod rendben legyen kapcsolatok terén.
2012. nov. 10. 20:05
 6/15 anonim ***** válasza:

én 17 vok :D

és szerintem nem is fog már változni, mert az egyetlen, akit tényleg nagyon szeretek, nála nem lesz esélyem,és még egy szépet csalódnom is kellett benne, gondolj erre :)

....szal nem hiszem hogy gááz :O

vannak még egy páran így :D

2012. nov. 10. 20:07
 7/15 A kérdező kommentje:
miért gondolod hogy idősebb pasi kéne? nekem nem a kor számít
2012. nov. 10. 20:08
 8/15 anonim ***** válasza:

Nos az már tény hogy az a pasi aki ez miatt dobott az egy igazi looser!

Ismerkedj tovább, nem mindegyik ilyen gyökér.

2012. nov. 10. 20:17
 9/15 anonim válasza:
100%

én is majdnem 19 voltam mikor elvesztettem, egy hónapja voltunk együtt a párommal mikor megtörtént, a barátok mind csak lestek, mikor elmeséltem, hogy megtörtént, hogy korai meg stb.. azóta is együtt vagyunk már 4 éve!!!

én is gáznak éreztem akkor, de már nem bánom, sőőőt!!

szóval szerintem várd meg az igazit, érezni fogod :) sok sikert

2012. nov. 10. 20:17
 10/15 anonim válasza:

En is 19 eves voltam amikor elveszitettem a szuessegem./N27/ 1,5 honap utan tortent meg. Ennek mar 8 eve! Persze amikor en is megmondtam,hogy mi a helyzet nagyon meglepodott...de orult is neki! Azota mar hazasok vagyunk, es boldogok vagyunk egyutt.

Szoval szerintem ez enm gaz, nincs mit ezen szegyelni sem. Majd megtalalod azt a valakit aki nem lesz e miatt alutasito!

2012. nov. 10. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!