Miért gáz ha valaki 19évesen szűz?
Nem az!
Csak a sznob divatmajmoknál az!
Én 19 éves srác vagyok én is szűz.Nem zavar.Nem zavarna a lánynál sem ha az lenne.ű
Ja és egy darabig még szűz is leszek mert nem fog alakulni semmi!és nem szégyellem!!!Te se tedd
én 17 vok :D
és szerintem nem is fog már változni, mert az egyetlen, akit tényleg nagyon szeretek, nála nem lesz esélyem,és még egy szépet csalódnom is kellett benne, gondolj erre :)
....szal nem hiszem hogy gááz :O
vannak még egy páran így :D
Nos az már tény hogy az a pasi aki ez miatt dobott az egy igazi looser!
Ismerkedj tovább, nem mindegyik ilyen gyökér.
én is majdnem 19 voltam mikor elvesztettem, egy hónapja voltunk együtt a párommal mikor megtörtént, a barátok mind csak lestek, mikor elmeséltem, hogy megtörtént, hogy korai meg stb.. azóta is együtt vagyunk már 4 éve!!!
én is gáznak éreztem akkor, de már nem bánom, sőőőt!!
szóval szerintem várd meg az igazit, érezni fogod :) sok sikert
En is 19 eves voltam amikor elveszitettem a szuessegem./N27/ 1,5 honap utan tortent meg. Ennek mar 8 eve! Persze amikor en is megmondtam,hogy mi a helyzet nagyon meglepodott...de orult is neki! Azota mar hazasok vagyunk, es boldogok vagyunk egyutt.
Szoval szerintem ez enm gaz, nincs mit ezen szegyelni sem. Majd megtalalod azt a valakit aki nem lesz e miatt alutasito!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!