Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Velem van a baj? Mennyire...

Velem van a baj? Mennyire kellene nedvesnek lenni?

Figyelt kérdés

Már másodjára próbálkoztunk meg a behatolással a barátommal, és nem sikerült. Huszonévesek vagyunk, és teljesen tapasztalatlanok, egymáson kívül nem volt más kapcsolatunk.

A védekezést óvszerrel akarjuk megoldani. Gyógyszert nem szedhetek, előtte nőgyógyász kivizsgált alaposan.

Az egyik gond szerintem az, hogy neki is furcsa, hogy óvszer van rajta, nem is annyira merev és kemény ilyenkor, mint egyébként, ha csak óvszer nélkül pettingelünk, és neki is jóval több inger kell, hogy óvszerben merev legyen.

Nem tudom, velem van-e gond, hogy nem sikerül a behatolás.

Egy, és két ujja is belém fér, több nem. Mikor betenné, azt mondja, nem megy, mert "kilököm" magamból.

Próbáltuk, hogy én ülök bele, de nem ment. Egy ponton túl annyira veszített, hogy egyszerűen én magamtól nem tudtam beleülni.

Nem vagyok elég nedves? Mikor pettingnél benne vagyunk a dolgokban, sokszor már a nagyajkaknál, kívül érződik a nedvesség, most csak a hüvelybemenet előtt lehetett érezni.

Mennyi előjáték kell, hogy sikerüljön a behatolás, és mennyire kellene nedvesnek lenni hozzá?

2012. nov. 10. 08:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Próbáljatok elvonatkoztatni a fájdalomtól, gondolj arra ha sikerül akkor egyre jobb lesz. Mert így mindig megtorpantok és a kedvetek is el megy. Gondoljatok arra, hogy pl egy szülés ennél sokkal fájdalmasabb. A barátod pedig próbáljon meg határozottabb lenni. Használjatok síkosítót. A méret pedig nem kifogás, barátomnak is hasonló méretű és működik a dolog.
2012. nov. 10. 09:08
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszi. Engem nem tántorít el a fájdalom, és nem is mondtam neki soha, hogy álljon le, mikor belém akart hatolni, ő állt le mindig magától.
2012. nov. 10. 09:56
 23/25 anonim ***** válasza:

Hát a sok válasz zöme a technikával foglalkozik, és te is. Kimaradt az érzelem, a kedvesség, az , hogy nem sietjük el a dolgot, hogy lehet síkosítót vásárolni.

Ha nem sikerül, akkor görcsös leszel, és még jobban nem fog sikerülni. Feküdjetek egymás mellett, simogassatok egymást, csókolózzatok, használjatok síkosítót, és egymásra figyeljetek, ne a technikára. Ha kellően egymásra tudtok hangolódni, és nem azért akartok közösülni, mert a fiú nagyon akarja, hanem te is ott vagy érzékien, akkor még a síkosság is jelentkezhet. A síkosítás pedig nem akadály, mert megoldható. Sajnos az egy nagy fokú tapasztalatlanságot mutat, hogy a síkosító eszetekbe sem jut.

2012. nov. 10. 11:11
 24/25 anonim ***** válasza:

Jaj, BABAOLAJAT NEHOGY használjatok!

Óvszerrel tilos olajalapú síkosítót használni, mert növeli a szakadás esélyét!!!

Másik: nincs olyan kicsi szerszám, amivel ne lehetne hátulról is csinálni. Mi az hogy nem találja a lukat? Oda kell nézni, nem vakon keresgélni.

Mondjuk az igaz, hogy nem a legmegfelelőbb póz elsőre.

Arra a klasszikus misszionárius a legmegfelelőbb.

Feküdj hanyatt! Tegyél kispárnát a hátsód alá, hogy megemelkedjen a medencéd. Tárd jól szét a lábaidat. Térdeljen a lábaid közé. Dőljön rád, de ne az egész súlyával. Tartsa meg magát a kezével.

Előkészítésnek talán az orális szex a legjobb.

Arra is kiváló, hogy jobban megismerkedjen az anatómiáddal. Utána már nem mondja azt, hogy nem tudja hova és hogyan.

Behatoláskor pedig fognia kell a szerszámát, különben másnak is "elhajlik".

Ahhoz pedig, hogy kemény maradjon: fejben kell ott lenni!

Koncentrálnia, összpontosítania kell végig.

2012. nov. 10. 12:25
 25/25 anonim ***** válasza:

Hát, azért elég ergya, ha a csávód nem tud felizgatni.

Am pedig cukin suták lehettek így közösen. Sztem szopd fel a srácot istenesen, aztán ő nyaljon ki, meg ujjazzon közben, és utána mehet a menet...

2012. nov. 10. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!