Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Velem van a baj? Mennyire...

Velem van a baj? Mennyire kellene nedvesnek lenni?

Figyelt kérdés

Már másodjára próbálkoztunk meg a behatolással a barátommal, és nem sikerült. Huszonévesek vagyunk, és teljesen tapasztalatlanok, egymáson kívül nem volt más kapcsolatunk.

A védekezést óvszerrel akarjuk megoldani. Gyógyszert nem szedhetek, előtte nőgyógyász kivizsgált alaposan.

Az egyik gond szerintem az, hogy neki is furcsa, hogy óvszer van rajta, nem is annyira merev és kemény ilyenkor, mint egyébként, ha csak óvszer nélkül pettingelünk, és neki is jóval több inger kell, hogy óvszerben merev legyen.

Nem tudom, velem van-e gond, hogy nem sikerül a behatolás.

Egy, és két ujja is belém fér, több nem. Mikor betenné, azt mondja, nem megy, mert "kilököm" magamból.

Próbáltuk, hogy én ülök bele, de nem ment. Egy ponton túl annyira veszített, hogy egyszerűen én magamtól nem tudtam beleülni.

Nem vagyok elég nedves? Mikor pettingnél benne vagyunk a dolgokban, sokszor már a nagyajkaknál, kívül érződik a nedvesség, most csak a hüvelybemenet előtt lehetett érezni.

Mennyi előjáték kell, hogy sikerüljön a behatolás, és mennyire kellene nedvesnek lenni hozzá?

2012. nov. 10. 08:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ne hátulról akarjatok szexelni elsőre, tessék olyan pózt választani, ami megfelelő számotokra és a pénisze a legjobban, legmélyebbre tud hatolni. Elsőnek ez nagyon fontos, utána meg olyan pózt választotok, amit csak akartok.
2012. nov. 10. 08:33
 12/25 A kérdező kommentje:
Azt mondja, ő nem tudja betenni nekem, mert hátulról nem fér oda, nem is nagyon találja a lyukat, ha pedig én háton fekszem, akkor nem igazán akar oda érni a pénisze.
2012. nov. 10. 08:39
 13/25 A kérdező kommentje:

Én pedig beleülni nem tudok, mert nagyon feszít.

Szerintem is neki kéne inkább behatolnia, de fogalmam sincs, hogyan.

Én ugye nem látok rá, hogy mit csinál.

2012. nov. 10. 08:40
 14/25 anonim ***** válasza:
Háton feküdj, pasid meg hasaljon rád teljesen. Ezzel a pózzal maximálisan beléd tud hatolni. Persze a kezével be kell irányítani, de csak az első pillanatokkor kell "egykezeznie" rajtad, utána simán tudjátok élvezni egymást! Tudom, ezt agyban könnyebb megoldani, de kivitelezni is szükséges :) Ne stresszeld magad, szexeljetek egy nagyot és nagyon jól fogod élvezni magad!!!
2012. nov. 10. 08:41
 15/25 A kérdező kommentje:

Köszi. Leírnád még részletesebben, hogyan legyen ez a "hasaljon rám" dolog?

Alapból nem stresszelnék, már inkább csak az bosszant, hogy nem sikerül szexelni.

Nagyon sokat vártunk az első együttléttel, és most már mindketten nagyon szeretnénk.

2012. nov. 10. 08:45
 16/25 A kérdező kommentje:

Azt mondod akkor, 8:41, hogy mondjuk egy kisebb, 12 cm-es pénisz mérettel is működnie kell ennek a rám hasalós dolognak?

Először hasaljon rám teljesen, és csak azután próbálja meg betenni nekem?

Eddig úgy próbálta, hogy én széttártam a lábam, ő közel hajolt hozzám, és miközben megpróbálta betenni, azzal párhuzamosan próbált rámhasalni is.

2012. nov. 10. 08:48
 17/25 A kérdező kommentje:
Teljesen hülyének érzem magam és el is vagyok keseredve, mert úgy érzem, abszolút nem tudom kontrolálni ezt az egészet.
2012. nov. 10. 08:49
 18/25 anonim ***** válasza:
síkosítót használtok?
2012. nov. 10. 08:50
 19/25 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=Q2FLz-_9PqQ

Ebben a videóban 101 pózt láthatsz, amit modell lányok mutatnak be. A videó 2:25-nél van az a póz, ami nektek ideális lenne. A lány (te) vagy alul, feletted a párod (fiú). Így a pénisz mélyre tud hatolni.

1:52-nél a kutyapózt látod, hátulról a párod beléd hatol, de ezt nem ajánlom elsőre, illetve te is mondtad, hogy ezzel hiába próbálkoztatok.

2012. nov. 10. 08:53
 20/25 anonim ***** válasza:
48%
hmmmm ... majd a rutin, meg az évek ... addig is vegyél sikosító olajat ... ha kínos kérni a boltban, akkor vegyél sima egyszerű babaolajat kend be magad te is (illetve kenje a fiú) és aztán kenje be a szerszámot is ... már stresszeltek, és így egyre rosszabb lesz ... ha nem elég merev neki, akkor erősen szorítsa el a tövénél mikor dugná be, ennek következtében keményebb lesz ... a 12 centi nem lehet gond
2012. nov. 10. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!