Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20-on evesen szuz vagyok,...

20-on evesen szuz vagyok, menjek prostihoz?

Figyelt kérdés
20-as eveim kozepen jarok, atlagos kulsovel, normalis ertekrenddel rendelkezem meg is szuz vagyok. Hab a tortan, hogy van penzem es ennek ellenere nincs senkim pedig mindenki azt hiszi, hogy biztos szazaval dolnek az agyamba a nok. Hat nem es nem is erre vagyom. Jo otletnek tartjatok, ha egy prostival veszitem el a szuzessegem? Nem gondolom, hogy emiatt lesz majd utana baratnom csak bele untam ebbe. Miert eljek szex nelkul csak azert, mert nem kellek a noknek, vagy ti mit gondoltok?

2012. nov. 4. 14:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Szerintem az a baj, hogy mi, akik huszonévesen még mindig szüzek vagyunk, már olyan görcsösen szeretnénk barátnőt, amit megéreznek rajtunk. Még akkor is, ha egyébként nagyjából természetesen viselkedünk, mert apró jelekkel eláruljuk, és a nők nagyon fogékonyak az ilyesmire.

A megoldás az, hogy ne görcsöljünk a dolgon, hadd menjen minden a maga útján, akinek van nője, mind azt mondja, hogy így lett.. Csak nekünk ez nem ilyen egyszerű.

Ezért én is úgy döntöttem, hogy prostihoz megyek a közeljövőben, mert talán ha legalább a testi vágyaim kielégülnek, illetve elvesztem a már-már megbélyegzőnek érzett "szűz" cédulát, akkor nem leszek ennyire görcsös, és talán nem riasztok majd el mindenkit, meg nem fogok állandóan ezen kattogni.

2012. nov. 4. 16:22
 22/32 anonim ***** válasza:

Arra nem gondoltál, hogy nem minden nő egyforma? Az én barátom se kigyúrt állat, és nem is nagypofájú rajcsávó, pont ezért szeretem. Csak egyszerűbb az összes lányt savazni, mint magadba nézni...

Az a szomorú, hogy akik itt sírnak, hogy elutasítják őket, azok is gondolom legtöbbször a fullos, agyonvakolt plázacicákra hajtanak, akik viszont TÉNYLEG leráznak, mert nekik tényleg csak a jó kinézet és a pénz számít. Nem vagytok hajlandóak észrevenni, hogy mennyi normális, és szép lány van, csak mert ők nem járnak feltűnő ruhában, és nem hívják fel magukra a figyelmet.

Egy kérdés: ha elmennél egy k...vához, gondolod, hogy utána már tapadnának a csajok? Vagy mi? Vagy egész életetben prostizni járnál?

18/L

2012. nov. 4. 17:19
 23/32 anonim válasza:
Mukedli89nél van a nyerő válasz!Könnyen rá lehet szokni a ribancokra ,de ezzel csak azt éred el hogy idő előtt kiégsz!Aztán egyre nehezebben fogsz tudni magadnak párt találni.Tizesért megdugni 1 csajt nem nagy kunszt,megküzdeni érte az már kihívás!Legyél laza,nagydumás,kicsit vagány.DE NE LÉGY ÖNTELT TOLAKODÓ!Járjál többet közösségi helyekre: biliárdozni,uszoda stb.Én is átlagos gyerek vagyok mégis jópár barátnőm volt.Elsősorban nem a kigyúrt machokat keresik a csajok ,hanem azokat akikbe van egy kis plussz!!Ja! És ne félj megszólítani azt aki tetszik,a csajok ezt megérzik és már el is buktál.Ha kosarat kapsz probálkozz a következőnél.Csak bátran!!Ez az én válaszom.
2012. nov. 4. 18:11
 24/32 A kérdező kommentje:

#22 Nyilvan, ha most nincs baratnom, az utan sem lesz, hogy elmegyek egy prostihoz. Tudom, hogy nem hangzik tul vagykeltoen "eletem vegeig" prostikhoz jarni, de eletem vegeig szex nelkul elni sem tul jo dolog.

Eszre veszem en a nem feltuo lanyokat is hidd el. Nyilvan tudataban vagyok, hogy nem egy playmate lanyt kell keresnem, de hidd el engem meg egy no sem vett eszre.

2012. nov. 4. 18:41
 25/32 anonim válasza:

ma 15:54

Érdekes én is világéletemben csendes, félénk, kedves, visszahúzódó fiú voltam mégsem tapadtak ráma lányok, te valószínűleg jóképű gyerek lehetsz és ez a mai felszínes lányoknak többnyire elég is.

A kérdezőnek meg csak bátran tudom ajánlani a prostikat. Én is így kezdtem, majdnem 22 voltam és én szülinapi előajándékként megajándékoztam magamat egy csodálatos lánnyal. Egyáltalán nem bántam meg, nagyon rendes volt a lány. Persze nyílván a pénzemért volt ilyen rendes velem, de akkor is jó érzés volt végre átélni, amit más és főleg a mai fiatalok már 12-14 évesen megtapasztalhatnak.

Na meg engem már úgy kínzott a vágy, hogy nem is tdutam koncentrálni a sulira sem és rossz jegyeket szereztem, aztán az is ott volt a fejemben, hgoy mi van, ha holnap elüt egy autó? Nem akarok szüzen meghalni, amikor annyi aljas, rossz fiúnak is jut a jóból, akkor én miért ne kaphatnám meg, ha már a lányoknak nem kellenek a jó fiúk, akik nem vonzóak külsőre, akkor igen is fizetek érte, nyílván nem lehet mindenkinek esélye a nőknél. Vagyunk mi külsőre selejt generáció, akiket a lányok semmibe vesznek, lenéznek, kigúnyolnak, nekünk igenis a prostizás maradt ezt jobb minél előbb belátni és elfogadni.

2012. nov. 4. 19:36
 26/32 A kérdező kommentje:
#25 Egyet ertek. Milyen valtozasokat figyeltel meg magadon utana? Jobb lett, megkonnyebbultel?
2012. nov. 4. 21:30
 27/32 anonim ***** válasza:
Figyelj én nő vagyok, mégis egy alacsony pihi puhi sráchoz vonzódom akinek még pénze sincs....szóval nem hiszem hogy annyira általánosítani kéne...
2012. nov. 5. 00:09
 28/32 anonim ***** válasza:
Utolsó,de gondolom nem ronda mint az aki elöbb irt itt hogy rondán néz ki.
2012. nov. 5. 18:43
 29/32 anonim ***** válasza:

" sot, vilageletemben felenk, gatlasos, visszahuzodo, zarkozott, tarsasagkerulo ember voltam, megis tetszettem mar lanyoknak, sokszor kifejezetten csinos lanyoknak, olyan lanyoknak, akikert eleg sok fiu epekedett? "

Ilyen a lányoknak nem kell.Biztos hogy nem ilyen vagy pl nem vagy zárkozott vagy ilyesmi.Ilyen tulajdonságokkal rendelkező fiu nem kell a lányoknak max olyanoknak akiknek mind1 csak legyen már valakije.

2012. nov. 5. 18:44
 30/32 anonim ***** válasza:
Igen ez valóban érdekes, hogy néhányunknak nem jött össze. Én is már lassan 24 leszek és egyszerűen nem sikerült. Ráadásul ami a legnagyobb gond ezzel, hogy már annyira ki vagyok éhezve, hogy nincs türelmem ismerkedni. Nem a szex hiányzik, hanem a szeretet, az ölelések, érintések. Jelenleg is van egy lány, akibe szinte már szerelmes vagyok, de tudom, hoy ez csak rajongás, vonzalom és képtelen vagyok beszélgetésbe elegyedni vele. Legszívesebben rámásznék, de hát sajnos ez így nem működik. Ha nem tudsz elég nyitott lenni, kommunikatív, akkor veszett fejsze nyele sajnos. Ezt tapasztaltam. A prostizásról meg csak annyit, hogy szerintem nem érdemes. Nem igazán fog változni a helyzet. Én személy szerint sose vetemednék rá. Inkább öngyilkos leszek.
2012. nov. 5. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!