Hogy izgassam fel a barátom? 15L
Még mind a ketten szüzek vagyunk. Nem járunk egymáshoz még. Bár rég együtt vagyunk. Szóval:
Szoktunk kint lenni így tobben, én és a barátom is. Sokszor van olyan mikor kettesben tudunk kicsit lenni, ugyanis sokkal arrébb vannak a tobbiek tőlünk. Szeretném úgymond kicsit felizgatni a barátom. Mit csináljak? Úgy, hogy ne legyen feltűnő, kíváncsi lennék a reakciójára. Pl. ha nekem oda nyúl értem ezalatt a lábam kozotti részt, és ha megfogja a fenekem, akkor az mit jelent? Akarja ő is?
Kérlek benneteket, ne azt írjátok, hogy kicsi vagyok hozzá, mert nem és nem lefeküdni szeretnék vele, vagyis de csak még nem fogok. Előre koszi a rendes válaszokat.
Hál' istennek már más barátom van. Akiről ezt írtam már szakítottam vele, mert rájöttem hogy milyen...
A mostani barátom lejöhet bármikor, családomnak szimpatikus, és sokkal rendesebb. De köszi hogy írtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!