Hogy izgassam fel a barátom? 15L
Még mind a ketten szüzek vagyunk. Nem járunk egymáshoz még. Bár rég együtt vagyunk. Szóval:
Szoktunk kint lenni így tobben, én és a barátom is. Sokszor van olyan mikor kettesben tudunk kicsit lenni, ugyanis sokkal arrébb vannak a tobbiek tőlünk. Szeretném úgymond kicsit felizgatni a barátom. Mit csináljak? Úgy, hogy ne legyen feltűnő, kíváncsi lennék a reakciójára. Pl. ha nekem oda nyúl értem ezalatt a lábam kozotti részt, és ha megfogja a fenekem, akkor az mit jelent? Akarja ő is?
Kérlek benneteket, ne azt írjátok, hogy kicsi vagyok hozzá, mert nem és nem lefeküdni szeretnék vele, vagyis de csak még nem fogok. Előre koszi a rendes válaszokat.
Szia.
Ezt az anyukásat én nem értem, pont 15L vagyok, (igaz lassan 16) de én is hazahozhatom a barátom, ha itthon van valaki. :) Szerintem beszéld meg anyukádékkal, hogy szeretnéd bemutatni, áthívni kajálni vagy valami. Ketten elvonultok, és mehet tisztes keretek között. :)
Mi úgy szoktuk, hogyha nem is házban, de nagyon kettesben, olyankor amikor randizgatunk, megpuszilom, csók, és elkezdtem mindenfele simogatni ruhán át :) aztán puszilgatom a nyakát, a vállát, benyúlok a pulcsija/pólója alá, úgy is simogatom, és elértem a kívánt hatást. :)
Barátok közelében azért nem jó, mert ott tudod hogy figyelnek, és nem tudtok annyira ellazulni, hogy felizgasson a dolog teljesen.
Szia!
Az hogy nem engedi, hogy felvidd hozzátok a fiút, lehet azért, mert nem gondolja hogy hozzád való. Ha pedig még egyáltalán nem ismeri a fiút, akkor először egy kicsit mesélj róla, aztán mondd el anyukádnak, hogy szeretsz a sráccal lenni, majd kérdezd meg anyukádat, hogy mikor mutathatnád be neki?!
Én 4 hónapja járok egy fiúval, már a kapcsolatunk 1 hetében bemutattuk egymást a szüleinknek, és anyu engedi, hogy nálunk legyünk.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!