Ki hogy mondta el a szüleinek hogy már nem szűz?
Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 16:51
11/16 anonim válasza:
Az együtt alvás után már biztos tudják hogy valami történt ebben én is egyet értek... és az hogy ki mondja el és ki nem az a saját magánügye. Én például nem mondtam és pedig már 1,5 éve nem vagyok szűz. jah és nem vagyunk kapcsolatba a "barátommal" ez olyan barátság extrákkal féle :D és mindenkinek jó amiről nem tudnak az nem fáj!!
12/16 anonim válasza:
27 évesen veszítettem el...nemigen álltam oda elmondani a szüleimnek...:DDD
Nem mintha valaha is érdekelte volna őket.
13/16 anonim válasza:
sehogy! maximum sejtik hogy élsz nemi életet már és kész!
14/16 anonim válasza:
Nekem is elváltak a szüleim.
Anyám leült velem beszélni róla, mondtam már megvolt. Nem örült, de elfogadta.
Apámékkal volt egy közös nyaralás, barátom is ott volt. Apám ment vásárolni, kérdezte, kell-e vmi. Mondtam, egy doboz gumit hozhatna, mert elfogyott.
"Más valami?"
Szóval nagyon nem kellett neki mondani semmit...
15/16 anonim válasza:
17 éves korom óta minden nyáron elmegyünk 1-2 hétre a nyaralónkba kettesben a barátnőmmel. Sosem kérdeztek rá, de nem hülyék. Ezt nem kell elmondani. Egyszer úgyis leesik nekik a tantusz.
21/F
16/16 anonim válasza:
Nálunk az első együtt alvàs még nem jelentette a szüzességem elvesztését. Egy nyaralàsról jöttünk haza amikor Anya megkérdezte. Elmondtam. Kérdezte, hogy védekeztünk-e, figyelmes volt-e a sràc ilyesmi. Én nagyon örültem neki, hogy megbeszéltük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!