Mit gondolok, olyan pasiról aki, jól néz ki, de szűz?
Figyelt kérdés
Mondjuk elvi okból, és nincs sosem panasza semmire.
Ilyeneket mikor fogja érdekelni lény?
#lilakatica
2012. okt. 29. 06:56
1/12 anonim válasza:
A lények szeretnek szűz húsból lakmározni, valószínűleg felkeresnek téged.
2/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mit gondolsz róla, miért minket kérdezel? És milyen lényekről beszélsz?:)
3/12 anonim válasza:
A szüzesség csak egy állapot és nem hiszem, hogy a homlokodra van írva ;) és gondolom az a lény lány akart lenni, vagyis remélem :D
4/12 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönne! Én szeretném egy szűz fiúnak odaadni a szüzességem!
5/12 anonim válasza:
Ha jól néz ki de szűz és tegyük fel velem egy idős...akkor ott vmi probléma van...
6/12 anonim válasza:
A, túl fiatal
B, magasan van a léc nála, és a legtöbb csaj meg sem közelíti azt.
7/12 anonim válasza:
megkérdezhetem, hogy mennyi idős vagy?
8/12 anonim válasza:
Gyerekek... Lény=lány.
Én sem vagyok csúnya és még nem adtam magam oda senkinek. Biztos fogok kelleni valakinek, úgy mint te. :-) (mondjuk nem tudom, hány éves vagy)
10/12 anonim válasza:
Ha jól néz ki, és szűz...és nem is egy paraszt, akkor imádom....mert nekem ez azt üzeni hogy ő nem egy fűvel fával típus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!