Szűz lány jobban érdekli a fiúkat? (17-19 éves kategóriára gondolok)
Hát az én barátom örült, mikor megtudta, hogy nem vagyok már szűz. Akkor én 19 éves voltam, és még csak randizgattunk. (Akkor már több, mint egy éve ismertük egymást, és jó ideje alakulgatott a dolog, tehát félre értés ne essék, a szüzesség sem lett volna akadály.)
És el is mondta miért: Nincsen "Jaj még nem vagyok kész rá!", "Jaj, ez fáj!", "Á, inkább mégse.", és nem kell hónapokat várni. Meg az sem túl felemelő a pasinak, hogy utána még hónapok eltelnek, mire tényleg élvezni is fogja a lány.
Persze teljesen mások a szempontok egy huszonéves férfinél (az én barátom), és egy tizenéves fiúnál.
Ez a téma nagyon helyzet- és személy-függő.
Futó kalandhoz "nem előnyös" szűznek lenni, mert mindkét fél számára kényelmetlen.
Ha komoly kapcsolatra vágysz, kifejezetten jó, mert a legtöbb embernél ez egyfajta elkötelezettség lesz.
Én kifejezetten büszke vagyok rá, ha valakinek én vagyok az első.
Mivel szűz vagyok én is, ezért engem inkább a szűz lányok.. :)
18/F
Helyzet és ember típus függő. Ha a fiú abba a kategóriába sorolandó, aki csak strigulának akar, neki szerintem mindegy, de talán jobban örül egy már nem szűz lánynak.
A szűz pasi viszont szűz lányt szeret, mert ciki neki, ha a lány többet tud és tapasztaltabb. Bár ez nagy butaság! Jelenlegi párommal közel fél éve vagyok együtt, és majdnem én vettem el a szűzességét. Ha minden igaz, előttem kétszer volt ilyen élménye, az előttem lévő lánnyal. Tehát túl nagy tapasztalatra nem tett szert. Kapcsolatunkban én vagyok az idősebb, és majd 7 éves tapasztalat van mögöttem. A szexuális életünk maga a csoda!!!
Soha ne ítélj el senkit, bármelyik oldalhoz is tartozzon! :)
24/L
Nekem nem kéne szűz csaj...
Pontosan azok miatt, amit pár előttem író is megjegyzett.
Á most nem, haggyuk, fáj..stb.
De azért olyannal se szivesen jönnék össze, akin már a fél város "átment".
Hallottam már ilyenről, hogy 1 gyereket azért b*sztattak mert a barátnője már szinte boldog-boldogtalannak megvolt.
18/F
20 éves vagyok fiú szűz,még nem volt senkim!
De mindenképpen szűz lányt akarok keresni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!