Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz lány jobban érdekli a...

Szűz lány jobban érdekli a fiúkat? (17-19 éves kategóriára gondolok)

Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 09:45
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
én még nem töltöttem be a 17-et 2 honap és az kell h mondjam : engem jobban érdekelnek a szűz csajok
2009. dec. 5. 09:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát az én barátom örült, mikor megtudta, hogy nem vagyok már szűz. Akkor én 19 éves voltam, és még csak randizgattunk. (Akkor már több, mint egy éve ismertük egymást, és jó ideje alakulgatott a dolog, tehát félre értés ne essék, a szüzesség sem lett volna akadály.)

És el is mondta miért: Nincsen "Jaj még nem vagyok kész rá!", "Jaj, ez fáj!", "Á, inkább mégse.", és nem kell hónapokat várni. Meg az sem túl felemelő a pasinak, hogy utána még hónapok eltelnek, mire tényleg élvezni is fogja a lány.

Persze teljesen mások a szempontok egy huszonéves férfinél (az én barátom), és egy tizenéves fiúnál.

2009. dec. 5. 10:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Az én barátom is örült neki hogy nem vagyok szűz,de annnak is örült,amikor mondtam neki,hogy csak egyetlenegy alkalommal feküdtem le valakivel,szóval hogy nem vagyok egy "kiélt" lány, hanem tanítgathat, de mégsem vagyok szűz. Igaza van az előttem lévőnek, az én barátom is így gondolkodik,és ő is 20 felett van.
2009. dec. 5. 14:20
 4/11 anonim ***** válasza:

Ez a téma nagyon helyzet- és személy-függő.

Futó kalandhoz "nem előnyös" szűznek lenni, mert mindkét fél számára kényelmetlen.

Ha komoly kapcsolatra vágysz, kifejezetten jó, mert a legtöbb embernél ez egyfajta elkötelezettség lesz.

Én kifejezetten büszke vagyok rá, ha valakinek én vagyok az első.

2009. dec. 5. 14:29
 5/11 anonim válasza:
Hát ez változó.valamelyik férfi az érettebb nőket keresi,valaki meg a friss húst:):):):)
2009. dec. 5. 21:49
 6/11 anonim válasza:

Mivel szűz vagyok én is, ezért engem inkább a szűz lányok.. :)

18/F

2009. dec. 5. 23:58
 7/11 anonim válasza:

Helyzet és ember típus függő. Ha a fiú abba a kategóriába sorolandó, aki csak strigulának akar, neki szerintem mindegy, de talán jobban örül egy már nem szűz lánynak.

A szűz pasi viszont szűz lányt szeret, mert ciki neki, ha a lány többet tud és tapasztaltabb. Bár ez nagy butaság! Jelenlegi párommal közel fél éve vagyok együtt, és majdnem én vettem el a szűzességét. Ha minden igaz, előttem kétszer volt ilyen élménye, az előttem lévő lánnyal. Tehát túl nagy tapasztalatra nem tett szert. Kapcsolatunkban én vagyok az idősebb, és majd 7 éves tapasztalat van mögöttem. A szexuális életünk maga a csoda!!!

Soha ne ítélj el senkit, bármelyik oldalhoz is tartozzon! :)

24/L

2009. dec. 6. 11:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem nem kéne szűz csaj...

Pontosan azok miatt, amit pár előttem író is megjegyzett.

Á most nem, haggyuk, fáj..stb.

De azért olyannal se szivesen jönnék össze, akin már a fél város "átment".

Hallottam már ilyenről, hogy 1 gyereket azért b*sztattak mert a barátnője már szinte boldog-boldogtalannak megvolt.

18/F

2009. dec. 8. 15:58
 9/11 anonim ***** válasza:
én 25 vagyok és szívesen együttlenék egy fiatalabb csajjal akár hosszabb távon is... szóval ha van itt olyan csajszi akkor írhatna privit:))
2009. dec. 14. 01:35
 10/11 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok fiú szűz,még nem volt senkim!

De mindenképpen szűz lányt akarok keresni!

2010. ápr. 28. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!