Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a véleményetek az olyan 35...

Mi a véleményetek az olyan 35 éves még szűz nőről, aki vibrátorral próbálja elvenni a szüzességét?

Figyelt kérdés
Én lennék az a nő. A párommal hamarosan összeházasodunk, s én még szűz vagyok, mert rettenetesen félek a behatolástól, s amikor próbálkoztunk, akkor (legalábbis én úgy éreztem) erős fájdalmat is éreztem. Most beszereztem magamnak egy vibrátort (3-4 cm átmérőjű, s azzal próbálkoznék, jobban mondva már meg is próbáltam, csak nem sikerült teljesen feldugni, mert nagyon feszített. De három ujjamat már fel tudom magamnak tudni. Annyira félek, hogy soha nem fogok tudni egy jót szexelni :( Kérlek segítsetek, öntsetek belém egy kis lelket.
2012. okt. 28. 19:13
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
38%
Hát érdekesen nézhetsz ki ha 35 évesen is szűz vagy.
2012. okt. 28. 19:14
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha minden képen átakarod szakítani akkor nagyon fog fájni.

De ha ezt akarod csinálni,akkor legyél határozott,és told fel.

2012. okt. 28. 19:15
 3/26 anonim válasza:
100%

Hát fogalmazni , és írni azt nem tudsz 35-évesen...

kamu a kérdés !!!

2012. okt. 28. 19:16
 4/26 anonim ***** válasza:
51%
hát remélem, hogy tényleg kamu. azért 35 évesen csak van több esze egy embernek, minthogy vibrátorral próbálkozzon... úristen...
2012. okt. 28. 19:26
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Vibrátorral nem fogod a szüzességedet elveszteni. De ezt már a legtöbb 12 éves is tudja.
2012. okt. 28. 19:27
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

egyszer a rádióban hallottam egy riportot, egy asszem 30 körüli nővel készítették, aki évekig! kómában volt, talán 21 v 23 éves kora óta, és a hangja, a stílusa, a gondolkodása, az érzelemvilága, na az legfőképp, olyan is maradt és annyi évesnek is érezte magát (21nek mondjuk)

nyilván őt nem is érték ingerek, tehát nem csoda, de nagyon érdekes volt hallani, hogy mennyire kamaszosan gondolkodik, ez csak annyiban kapcsolódik ide, h ez jutott eszembe, amikor elolvastam a kérdésed

szerintem bízz a párodban, mond el neki bátran a félelmeidet, és együtt biztos, hogy kitaláltok rá valami megoldást

2012. okt. 28. 19:29
 7/26 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási s mondatszerkesztési hibákért. De eléggé zaklatott vagyok, s ezért csúsztak be a hibák. S pontosabban fogalmazva a szűzhártyámat szeretném átszakítani s a hüvelyemet tágítani ezzel a módszerrel, hogy végre megtörténhessen az igazi behatolás, s ne csak a görcs a gyomromban, s a félelem az agyamban legyen amikor együtt vagyunk. S tudom, hogy mikor nem leszek már szűz :) s a kérdés NEM KAMU! bárcsak az lenne :(
2012. okt. 28. 19:30
 8/26 anonim ***** válasza:
Igyál egy kis alkohol.Majd amikor jól benedvesedtél határozottan told fel.Nagyon fájni fog vérezni is fogsz,de legalább átszakad
2012. okt. 28. 19:33
 9/26 anonim ***** válasza:
s
2012. okt. 28. 19:35
 10/26 A kérdező kommentje:
s ha a barátommal próbálkozom, akkor nem fog annyira fájni?
2012. okt. 28. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!