Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a véleményetek az olyan 35...

Mi a véleményetek az olyan 35 éves még szűz nőről, aki vibrátorral próbálja elvenni a szüzességét?

Figyelt kérdés
Én lennék az a nő. A párommal hamarosan összeházasodunk, s én még szűz vagyok, mert rettenetesen félek a behatolástól, s amikor próbálkoztunk, akkor (legalábbis én úgy éreztem) erős fájdalmat is éreztem. Most beszereztem magamnak egy vibrátort (3-4 cm átmérőjű, s azzal próbálkoznék, jobban mondva már meg is próbáltam, csak nem sikerült teljesen feldugni, mert nagyon feszített. De három ujjamat már fel tudom magamnak tudni. Annyira félek, hogy soha nem fogok tudni egy jót szexelni :( Kérlek segítsetek, öntsetek belém egy kis lelket.
2012. okt. 28. 19:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Szerintem is igyál, de ne sokat. Ha a pároddal vagy, nem fog annyira fájni, mert izgalmi állapotban a fájdalomküszöb emelkedik.

De már csak azért is sántít a kérdés, mert melyik pasi akar olyan nőt elvenni, akivel még csak le sem feküdt?

2012. nov. 10. 22:14
 22/26 Quorra válasza:
0%
Ilyen szánalmas dolgot rég olvastam.
2012. nov. 17. 21:09
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Az első kellemetlen, sőt, néhány percig fájdalmas. De nem olyan vészes, hogy ennyire félni kelljen tőle. Nekem kicsit olyan volt, mint amikor érzem, hogy meg fog jönni, akkor megkértem a páromat, hogy lassítson. De néhány perc után elmúlt a fájdalmas feszítő érzés és még csak nem is véreztem, pedig azt hittem, hogy tócsa lesz alattam. Szerintem beszéld ezt meg a pároddal, és inkább bízd rá magad, minthogy a vibrivel ügyetlenkedj...
2012. dec. 11. 23:54
 24/26 anonim ***** válasza:

Vibrátorral nem lehet elvenni szüzességet.

A szüzesség addig van meg, amíg a fütyi nem megy a punciba.

2012. dec. 24. 21:42
 25/26 anonim válasza:
45%
Érdekelne, hogy hogy alakult a szüzességed elvesztése :) Megtörtént már? Belejöttél a szexbe így 8 év alatt?
2020. okt. 6. 10:43
 26/26 anonim válasza:
48%

Nyilván már senki nem fogja olvasni a hozzászólásomat,de gusztustalan milyen reakciókat kapott szegény kérdező... ezért valakit cikizni mert még szűz.. és akkor mivan? a ti dolgotok ?!

Mindenkiben csak a hibát látjátok: ha kövér az a a baj,ha vékony az a baj,ha szűz az ciki és biztos ronda vagy,ha lóg a melle az a baj ha szilikonos az a baj,undorodom az emberektől komolyan

2021. jún. 27. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!