Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a véleményetek az olyan 35...

Mi a véleményetek az olyan 35 éves még szűz nőről, aki vibrátorral próbálja elvenni a szüzességét?

Figyelt kérdés
Én lennék az a nő. A párommal hamarosan összeházasodunk, s én még szűz vagyok, mert rettenetesen félek a behatolástól, s amikor próbálkoztunk, akkor (legalábbis én úgy éreztem) erős fájdalmat is éreztem. Most beszereztem magamnak egy vibrátort (3-4 cm átmérőjű, s azzal próbálkoznék, jobban mondva már meg is próbáltam, csak nem sikerült teljesen feldugni, mert nagyon feszített. De három ujjamat már fel tudom magamnak tudni. Annyira félek, hogy soha nem fogok tudni egy jót szexelni :( Kérlek segítsetek, öntsetek belém egy kis lelket.
2012. okt. 28. 19:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is fog fájni.Ő talán jobban tudja kontrollálni.Ráadásul ott lesz,érzed a közelségét.Figyel rád.Tudsz kibe "kapaszkodni"
2012. okt. 28. 19:37
 12/26 A kérdező kommentje:
Már egyszer odáig eljutottunk, h utána egy kicsit vérzett, de félek, h nem történt még mindig meg az átszakadás :(
2012. okt. 28. 19:39
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
ha már vérzett akkor már megsérült.Tehát akkor egy kicsi kell neki.Már ha még nem szakadt át.Feküdj le vele bátran.
2012. okt. 28. 19:40
 14/26 Hole Hunter ***** válasza:
56%

Olyasmitől vontad meg magad hosszú éveken keresztül, amitől teljes lesz egy nő...remélem valami olyasmiért tetted, ami nagy boldogságot okozott. Van még pár éved, h egyáltalán gyermeket vállalhass. Tényleg sajnállak :(

...hagyd a vibrátort a fenébe...egy pasi jobbat fog tenni a lelkednek, akár fáj, akár nem! Ha túl leszel rajta, jöhet a vibri.

44/F

2012. okt. 28. 19:42
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Már nem azért, de ha 3 ujjad befér, akkor nem azzal van a gond, hogy nem vagy elég tág, vagy hogy útban van a szűzhártyád.

Inkább lelki gondod van, amiatt nem megy.

2012. okt. 28. 19:47
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
ha 3 új befér, akkor sztem már nem fog annyira fájni, de ess túl rajta mert ezen túl "KELL" esni egyszer.. gondolom nem akarsz szüzen meghalni :-))
2012. okt. 28. 21:07
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
35 éves szűz?? Te jó szagú.... az elmúlt 20 évben mégis mi a fenét csináltál?
2012. okt. 28. 23:17
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

35 éves korodra, ha valaha is tornáztál, úsztál, bicikliztél, nagy valószínűséggel már rég nincs meg a szűzhártyád.

A behatolást pedig egyetlen dolog akadályozza: a félelmed. Van egy olyan fogalom, hogy "vaginizmus" - nézz utána, pontosan erről szól, hogy a nő valami miatt fél a szextől, behatolástól és ettől egyszerűen görcsben vannak a hüvely izmai. Ha a félelmed le tudnád küzdeni, simán menne a dolog - vibrátorral is meg férfival is.

"Annyira félek, hogy soha nem fogok tudni egy jót szexelni :( " - itt a kulcsa a dolognak. Amíg félsz, addig tényleg nem fogsz tudni jót szexelni! Ha leküzdöd a félelmed, akkor menni fog!

2012. okt. 28. 23:17
 19/26 anonim ***** válasza:
azt hiszem neked egy kis alkohol kifejezetten jót tenne az önbizalmadnak az akció előtt. Nem kell seggrészegnek lenni, csak oldott hangulatba kell kerülni.
2012. okt. 28. 23:30
 20/26 anonim ***** válasza:

a szűzhártyád már valószínűleg nincs meg...

viszont a vibrit használatnád arra, hogy rendesen megismerd/felfedezd a tested! esetleg, hogyha szex/szeretkezés közben a farka nem izgatja a gpontodat, illetve a kezével se tudja fokozni az élvezeted a csiklódon, akkor is nagyon jó szolgálatot tud tenni a kis rezgő! :-D

2012. okt. 28. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!