Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ki hogy mondta el a szüleinek...

Ki hogy mondta el a szüleinek hogy már nem szűz?

Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 16:51
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
Nem hiszem, hogy rájuk tartozna. Mondjuk én úgy mondtam el, hogy: Fater, tegnap megk.urtam egy ukrán k.urvát.
2012. okt. 29. 16:53
 2/16 anonim ***** válasza:
sehogy minek:D
2012. okt. 29. 16:57
 3/16 anonim ***** válasza:

Sehogy. 9 hónapja párkapcsolatban vagyok,nem beszéltünk soha erről, de gondolom sejtik, hogy mik történnek, mikor nála alszom. :)

18l

2012. okt. 29. 16:58
 4/16 anonim ***** válasza:
miért kellene elmondani?
2012. okt. 29. 17:00
 5/16 anonim ***** válasza:
49%
ezt nem nagyon szokás elmondani: általában a szülők az első együtt alvás után már kapiskálják a dolgokat
2012. okt. 29. 17:07
 6/16 anonim ***** válasza:
és tekintve hogy a szülőkben ez nem örömet vált ki (ki örül annak, hogy d*gják a kislányát?) így kímélet is az, ha elég ha csak tudják, nem kell ezt reklámozni
2012. okt. 29. 17:11
 7/16 anonim ***** válasza:
*sejtik/gondolják
2012. okt. 29. 17:11
 8/16 anonim válasza:

Az én szüleim elváltak, apámmal csak havonta egyszer találkozunk, ő már próbált volna viccesen rávezetni, hogy kiderítse miújság, de nem mondtam soha semmit :D viszont azt tudja, hogy fogamzásgátlót szedek, szóval biztosan sejti :) meg már volt több kapcsolatom is.

Anyukám az 1. barátom idején konkrétan rákérdezett, én mondtam, hogy megtörtént, kérdezte jó volt e, és mindenki ment a saját útjára :D

2012. okt. 29. 17:15
 9/16 anonim ***** válasza:
nem mondtam el...nem is gondoltam arra, hogy elmondanám. kiakadnának az biztos...pedig 19 vagyok
2012. okt. 29. 17:30
 10/16 anonim ***** válasza:
Hát igen a 4. hozzászólónak igaza van. Első együtt alvás után már lehet tudni/gondolni. Hisz nem egy jót pihenni, filmet nézni mész át máshoz. Egyedül is lehet aludni, filmet nézni :D
2012. okt. 29. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!