Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 évesen szüzesség elvesztés?

14 évesen szüzesség elvesztés?

Figyelt kérdés
Lány vagyok!! A barátnőm 14 éves...tisztára be van bolondulva, hogy ő már szexelni akar meg nem bírja ki meg kívánja stb...kicsit fura..állandóan felizgul meg minden :D mit tehetnék, hogy 14 évesen azért még ne feküdjön le senkivel?
2012. okt. 24. 13:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatod lebeszélni, de nem fog hallgatni rád.

Lehet amúgy csak előtted játssza meg magát, nem?

2012. okt. 24. 13:32
 2/11 A kérdező kommentje:
sajnos nem..
2012. okt. 24. 13:37
 3/11 anonim válasza:
Barátnőm is így volt, és nem lebeszélni próbáltam hanem elbeszélgetni vele..na meg a következményeket mondtam neki, hogy mad megbánja stbb ..és ez hatott neki próbáld ki :), hátha nálatok is hat .
2012. okt. 24. 13:53
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne üsd bele az orrodat olyanba, ami nem rád tartozik!

Te vigyázz a saját szüzességedre, őrizgesd, amíg jónak látod, és hagyd meg neki is ugyanezt!

2012. okt. 24. 18:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Látszik érettebb vagy,mint Ő,hát mond el neki a veszélyeket és a lehetséges következményeket,aztán a többi az Ő dolga,ha buta kis csitri akkor nem fogja érdekelni amit mondasz de ha értelmes akkor elgondolkodik rajta és belátja,hogy még korai
2012. okt. 24. 19:24
 6/11 anonim ***** válasza:
buta kis csitri,nagy veszély stb. jellemző... szerintem mindenki maga dönti el,hogy mikor veszti el a szüzességét és kivel.senkinek sem szólhat bele!úgysem lehet helyette eldönteni,és "megvédeni" sem.egyszer úgy is elveszti.én a helyedbe rá hagynám.akik pedig azt írják,hogy nagy veszély stb. azoktól csak annyit kérdeznék:miért lenne veszélyes?feltalálták az óvszert emberek!ha védekeznek úgysem lesz baj.nem tudom miért ijesztgetik a tiniket fölöslegesen ilyenekkel.mintha ez súlyos bűn lenne vagy nem is tudom.mindenkinek a maga dolga.
2012. okt. 25. 15:07
 7/11 anonim ***** válasza:
ja ha terhes lesz az nem gond mi? kislányokról van szó utolsó!!!
2012. okt. 25. 15:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Azért zárt óvszeren keresztül elég kicsi a valószínűsége, kedves utolsó...

Hogy kiszakadjon, annak is... Ha mégis megtörténik, végszükség esetén ott a 72 órás... Drága, meg nem egészséges, de ha muszáj, azért van...

2012. okt. 25. 16:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Megadod az elérhetőségét?
2012. okt. 25. 23:53
 10/11 anonim ***** válasza:
elég naiv vagy ha azt hiszed védekezés mellett nem lehet teherbe esni,és érdekes lelkületű ember vagy ha kislányokat szexre buzdítasz
2012. okt. 26. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!