Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen pozícióban veszítettéte...

Milyen pozícióban veszítettétek el a szüzességeteket?

Figyelt kérdés

van valami különbség fájdalom tekintetében? a barátom szerint lehet, hogy segítene, ha lovaglóban csinálnánk először, mert úgy én szabályozom. aztán mindenki azt mondta rá, hogy ami kellemes. de hát az a baj, hogy nem tudom mi lenne jó. ki milyen pózban szeretkezett először?

17L

2012. okt. 15. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ki kell probalni.

Nekem misszionarius pozban volt jo es kevesbe fajdalmas.

Es a legtobb baratnomnek is.

Hallottam en is,hogy a lovaglo poz azert jobb,mert te iranyithatsz.

De nekem ugy fajdalmasabb lett volna,mivel jobban megfeszulnek a huvelyizmok,szukebb a huvely,es ezert volt idealis a hanyatt fekvo,nagyon kicsit behajlotott terd,es kicsit szetett lab az elejen,mert jobban el tudtam lazitani magam.

De ha ovatos a baratod,es odafigyel rad,akkor nem kell feltetlenul,hogy te iranyits.

17L

2012. okt. 15. 20:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A misszionárius, az a legalkalmasabb.

Miért? Mert bár nem hangzik túl jól, de az első alkalomkor jobb, ha nem te szabályzod a dolgot. A lovagló az, amiben aztán tövig benyomja a pasi :D Ráadásul, ebben a pózban jobban megfeszül a combod és a hüvelyed, nem tudod magad úgy elengedni, mintha alul vagy - és hidd el, ha te ott veszed a bátorságot, hogy beleülj a farkába, valószínűleg csillagokat fogsz látni a fájdalomtól és egyből felugrasz :))

Szóval: a lényeg, hogy akárki akármit mond, nem szabad elhúzni azt a behatolást, hogy lassú és óvatos legyen? Fájni szinte biztos, hogy fog, és inkább ess túl rajta 3 másodperc alatt, minthogy tízig húzzátok, mire centiről-centire bedugja. Ne érts félre, ne legyen durva a fiú, de ne is álljon meg minden pillanatban ellenőrizni, jó-e.

Ezen át kell esni, ennyi :)Én is paráztam tőle, nagyon is, azóta meg már megy, mint a karikacsapás :)

2012. okt. 15. 20:46
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
Én lovagló pózban vesztettem el. Pont ezért, mert én szabályoztam, én éreztem mennyire fáj. Természetesen fájt az első, de utána még lovagolsz egy kicsit finoman és belejössz a dolgokba.:) Az a lényeg, hogy parázz rá.
2012. okt. 15. 20:55
 4/9 anonim ***** válasza:
ne parázz rá*
2012. okt. 15. 20:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Ja igen,ezt kihagytam.

Ahogy a masodik valaszolo is irja,az elso behatolas tenyleg ne centirol-centire menjen.

Nem azt jelenti,hogy turbo sebesseggel beled hatoljon,de legyen hatarozott a mozdulat.

Es ha pl neked a misszionarius nem jon be,bar en ezt tartom a legesszerubbnek,akkor probald meg mas pozban.

Es persze hosszu legyen az elojatek.

Nyaljon ki,es ujjazzon meg elotte a baratod,legyel minel jobban felizgulva.

Pettingelni szoktatok?

17L

2012. okt. 15. 21:42
 6/9 A kérdező kommentje:

hagytam már azt is, hogy kicsit belém dugja az ujját. ezzel nincs baj, meg semmi más előjátékkal sem, csak magával a behatolással. félek tőle, de közben meg már annyira sajnálom a barátomat. nem most jöttünk össze- régóta vár rám, csak én mindig megállítottam. de most már nagyon nem szeretném.

köszönöm, hogy írtatok!

2012. okt. 16. 06:39
 7/9 Granulátum válasza:
Menedzser voltam.
2012. nov. 18. 20:03
 8/9 anonim válasza:
a lovaglót ajánlom, nekem az olt a legkényelmesebb, próbáltuk máshogy is de az fájt.
2013. márc. 9. 21:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem miutan behatolt misszionarius pozban,ami igen csekely fajdalommal jart,nem ment a lovaglo.

Annyira szuk voltam,hogy ra sem tudtam ulni,mert nem fert be.Foleg egy ilyen pozban,ahol a legjobban megfeszulnek az izmok.

A misszionarousnal csak egy nagyon kicsi fajdalmat ereztem,ami semmiseg volt.

Es iszonyuan elveztem,hogy csuszkalt bennem a farka.Ugyhogy az elvezet sokkal nagyobb volt annal a kis feszito erzesnel.

Pedig nagyon szuk vagyok genetikailag,es a partnerem farka eleg vastag,5cm.

Ne izgulj,hanem engedd el magad es elvezd,akkor tenyleg nem fog fajni.

2013. márc. 9. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!