Lányok akik olyannal veszitettétek el a szüzességeteket, akit nem szerettek, ti is kiábrándultatok a szexből?
Figyelt kérdés
fizikailag nincs semmi bajom, de lelkileg megviselt, és már nem kivanom a szexet... más is igy volt ezzel?2012. jún. 23. 11:17
2/8 anonim válasza:
Feltetted már magadnak azt a kérdést, hogy miért feküdtél le vele?
3/8 anonim válasza:
Hát így jártál!!!!
Mennyit de mennyit papopultak már itt arról, hogy ne feküdjetek le csak úgy minden jött-mentel,de ebből is látszik, hogy hiába!
ha szerencséd van,majd találsz egy olyan fiút,aki szeret és Te is szereted,és majd megtanítja neked mi is az a szeretkezés!
4/8 anonim válasza:
A fejeddel van baj nem a szexszel!
Ha nyomást gyakoroltak rád, de nem akartad akkor érthető! Akkor az lényegében erőszak volt! Ellenben ha akartad akkor csak a logikátlan fóbiás gondolkodásod a gond, vagy az hogy túl sok hülyeséget meséltek be neked.
Hány éves vagy?
5/8 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok és én is akartam... és nem meséltek be semmi hülyeséget.
2012. jún. 23. 13:09
6/8 anonim válasza:
tegnap 13:09
Akkor meg mi volt a baj? Béna volt a gyerek?
7/8 anonim válasza:
hát sajnos debil vagy, majd oda megyek és megmutatom mi a jó szex
8/8 anonim válasza:
tegnap 11:27
Állj sorba Pubi!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!