Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért kell szégyelni?

Miért kell szégyelni?

Figyelt kérdés
A mai világban miért kell szégyelni azt ha valaki 16-18 évesen még szűz???Egyébként nyilván azért szégyelik mivel mindenkitől ezt halljáh, hogy "jajj te még szűz vagy??| kislány/kisfiú|éretlen stb)Miért viselkednek így a mai fiatalok? régen még büszkén valloták be a lányok, hogy 18 évesen még szüzek.
2009. aug. 9. 09:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

01:19-nek: sok oka lehet, hogy miért nem jött el a megfelelő.

Leírom az én esetemet példának. Vidéki kisvárosabl származom, majd megyeszékhelyen tanultam 9 évig. Ezek után egy másik megyeszékhelyen kezdtem el dolgozni. A párommal, akivel összeházasodtunk, ezen a második megyeszékhelyen találkoztunk, egy baráti társaságban, ahová pár hónappal azelőtt csöppentem be. Korábban egyszerűen NEM TALÁLKOZTAM a párommal, mert ő is máshol született, tanult, élt és dolgozott, meg én is.

De biztosan tudom, és a barátaink, szüleink is teljesen Egyetértenek velünk, hogy mi ketten teljesen egymáshoz valók vagyunk. Mindenben kiegészítjük egymást. Mi voltunk egymásnak a tökéletes választás, "milliók között az egyetlenegy". megérte várni rá, és keresni őt.

Korábban is voltak esélyesek, akikkel jártam x ideig: egy évig, három hónapig, egy randi erejéig, kivel hogyan. De nagyigényű voltam: nem azt kerestem, akivel egyóütt tudok élni, hanbem azt, aki nélkül nem tudok élni. És megtaláltam. :-)

Nem 19 évesen. 19 éves fejjel egy olyan srácba voltam őrülten szerelmes, aki soha nem tudott volna boldoggá tenni, de ezt csak ma látom, érett fejjel, amikor már a szerelem nem vakít el, és látom azt a srácot felnőtt férfiként. Örök életemben frusztrált lettem volna mellette, és bizonytalan a szeretetében, a vonzalmában, mert ő egy ilyen férfi: könnyen barátkozó, de a személyisége mélyebb rétegeibe senkit sem enged be, képtelen valóban megnyílni.

2009. aug. 10. 11:47
 22/24 anonim ***** válasza:
49%
csak az van,hogy ne szóljál le senkit se ezáltal te se leszel leszólva!!!!!!!!!!!AZvan
2009. aug. 10. 11:58
 23/24 anonim ***** válasza:
Félreértések elkerülése végett, még egyszer: NEM azzal van gondom, hogy valaki 19 évesen veszti el, ez teljesen lényegtelen, hanem mikor valaki azzal a szöveggel jön, hogy azért szűz 19 évesen mert nem találta meg az igazit. Ez ilyen tipikus "elhárító" duma. Nézzük a 11:47-est: ha hamarabb vágsz bele az ismerkedésbe, akkor tuti lett volna egy-két pasid már előtte is.
2009. aug. 11. 00:36
 24/24 anonim válasza:

uh.

tudom hogy kb 4 hónapos ez a téma de irok:

Buta 1 társadalom :)

lehet hogy a sztároktól lesték ezt hogy divat hamar elveszíteni a szüzességet .

-_-

2010. okt. 20. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!