Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért kell szégyelni?

Miért kell szégyelni?

Figyelt kérdés
A mai világban miért kell szégyelni azt ha valaki 16-18 évesen még szűz???Egyébként nyilván azért szégyelik mivel mindenkitől ezt halljáh, hogy "jajj te még szűz vagy??| kislány/kisfiú|éretlen stb)Miért viselkednek így a mai fiatalok? régen még büszkén valloták be a lányok, hogy 18 évesen még szüzek.
2009. aug. 9. 09:27
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. aug. 9. 21:22
 12/24 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló: remek, korrekt, összefogott válasz! Még nem olvastam ennyire összeszedett megfogalmazást soha.
2009. aug. 9. 22:03
 13/24 anonim ***** válasza:
47%
Egyáltalán nem kell szégyellni, de "felvágni" sem kell vele. Pl.: kifejezetten nem bírom, az első válaszoló stílusát, hisz ebben nincs semmi dicsérni való, vagy semmi olyan amire büszke lehetne, továbbá, ha 19 évesen még nem jött el az igazai, akkor sajnos: "Az ön készülékében van a hiba!".
2009. aug. 9. 22:35
 14/24 anonim ***** válasza:

az első válaszoló vagyok....

Nem is kértem hogy dicsérj agyon:):)

Nincs bennem semmi hiba,csak nem fekszem le mindenkivel akivel összejövök:):)

ennyi

várom a megfelelő embert:):)

ha meg a stilusom nem tetszik akkor ne olvasd el és ennyi:)

2009. aug. 9. 22:51
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
és szerinted eddig miért nem jött még el a megfelelő ember?
2009. aug. 10. 01:19
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyik osztálytársam beszélt a végzősökről és hallottam, hogy mindenki azon röhögött, hogy a 18 éves fiú még nem feküdt le senkivel :S
2009. aug. 10. 04:40
 17/24 anonim ***** válasza:
Mert későn érő típus vagyok és megválogatom a partnereket.ennyi.
2009. aug. 10. 05:52
 18/24 anonim ***** válasza:

Miért lenne gond azza, hogy egy 19 éves lány életében még nem jött el az igazi? Mióta keresi? Talán 14-15 éves kora óta? És különben sincs meghatározva sehol egy időpont, ameddig feltétlenül meg kell találni az igazit, és aki addig nem kel el, az selejt. Borzasztó az ilyen gondolkodás.

19 évesen KEZD el kinyílni az ember előtt a világ. A személyisége, a jelleme még nem fejezte be a kialakulást, még mindig formálódik, alakul. Ha egyetemre jár, akkor még nincs szakmája, állása, nem tudja eltartani magát, nem független a szülőktől. Semmiképp sincs tehát elkésve, mert egy párkapcsolathoz (főleg az igazihoz, a végsőhöz, akihez majd hozzámegy) elengedhetetlen, hogy független legyen és meg tudjon állni a saját lábán.

Minél tovább keres, minél tovább vár, annál érettebb fejjel fogja kiválasztani az igazit. 16 évesen még elég egy lánynak, ha a pasija jól néz ki és vagány, meg még szerelmes is belé. 25 évesen (a hasamra ütöttem és mondtam egy számot) már tudhatja, hogy ennyiből nem éli túl egy kapcsolat az élet nehézségeit, és jó esetben eddigre már rájön, hogy 1) pontosan mit keressen egy férfiban 2) neki mire van szüksége 3) mik azok a dolgok, amik egy kapcsolatot tartóssá és boldoggá tesznek.

2009. aug. 10. 09:34
 19/24 anonim ***** válasza:
54%

egyértelműen igazat adok az előttem szólónak!!!

Nincs abba semmi rossz hogy 19 évesen valaki még nem találta meg a magának megfelelőt és még szűz!Aki lehurrogta az első válaszolót az szerintem simán 14 évesen már összefeküdt mindenkivel!Bocsi de kiállok az első válaszoló mellett!

2009. aug. 10. 09:42
 20/24 anonim ***** válasza:
68%
"Aki lehurrogta az első válaszolót az szerintem simán 14 évesen már összefeküdt mindenkivel!" - és akkor mi van?
2009. aug. 10. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!