Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van okom szégyelni magamat?
Először is 2 L-el szégyelld magad (:
De amúgy nem, a tapasztalatlanság aranyos, és ha egy csajnak bejössz pont nem azt fogja nézni, hogy mennyire vagy tapasztalt. Sőt inkább imponálni fog neki, hogy ő lesz az első igazi barátnőd. :)
Amúgymeg kérek egy képet, majd utána megmondom, hogy milyen a kinézeted. :D
18/L
Igen. Mert szégyelled magad.
Tehát azért kell szégyellned magad, mert szégyelled magad.
Ahogy azt mondod, hogy "dehogy hunyászkodok meg, ki nem szrja le, hogy nincs tapasztalatom, a lányok is csak emberek, kezeljem őket nyugodtan, felszabadultan", na, onnantól kezdve már nem kell szégyellned magad.
első: kössz erre magamtól is rájöttem
második: *szégyellni....késő van már nekem:)
Én nagyon cikinek érezem ezt az egész dolgot, és ez idegesség formájában a hangulatomra is hat. Képem most nincs, de leírom: 187 cm magas vagyok,sötét nagy szem, fekete haj(általában zselézem) felsőtestem kidolgozott(erőemelés).
A válasz megírásának időpontja: ma 21:41
Szerintem ez elég gáz, és már haverok elött is szégyenllem ezt a dolgot:S Jó lenne tapasztalatot szereznem, mert egyetemre elég ciki lenne "így" menni.....
De nyugimár, mégis milyen tapasztalat kéne? Majd kitapasztalod azzal a szerencsés lánykával, akivel majd összehoz a sors. Nem fog megenni, na meg nagyon elrontani sem lehet. A haverok meg menjenek a búsba, ha ezzel cikiznének. Üsd le őket :D
Ez csak egy általad generált probléma. Fogd fel úgy, hogy minél tovább szégyenlősködsz, annál tovább maradsz egyedül, tehát annál tovább fogsz szégyenlősködni, és annál tovább leszel egyedül, és így tovább :D Semmilyen téren nem éri meg ez neked. Egyszerűen csak ne görcsölj ezen tovább, felejtsd el, és kész.
Nekem bevált :D (én is kb így mentem egyetemre, de én mellé még anorexiás-beütésű is voltam. És voilá! Már nem egyedül)
Bazze kérdező, szeretlek. :D
Magas, és sötéthaj+sötétszem. <3
A válasz megírásának időpontja: ma 21:55
Teljesen igazad van! megfogadom a tanácsod....:)
A válasz megírásának időpontja: ma 22:04
ez is igaz, megpróbálok nem hülyeségeket gondolni, hanem cselekedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!