Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam neki? Nagyon szégyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki? Nagyon szégyelni való, amit tettem?

Figyelt kérdés

Egyik éjszaka közepén felébredtem és megkívántam a páromat, ő viszont akkor nem volt partner a dologban éppen (álmosabb is lehetett mint amúgy), meg azt mondta, hogy bökök (már ideje volt a lenti borotválkozásnak), és hát ő szundított tovább, és ilyen még soha nem volt, vagy ő is kívánta vagy tudtam nagyon fáradt, de ezt més soha nem mondta... és én annyira elkenődtem, kívánós voltam, nem tudtam aludni és mellette csináltam magamnak (ő aludt, amúgy tuti csatlakozott volna). Reggel meg félig alva még ő kezdett simizni, csókolni és... azt mondta, most úgy csinálta, hogy a kukiját ne bökjem...

És akkor magamban már úgy szégyenlem, hogy azt csináltam... Ez nem tabu nálunk, ő is én is szoktuk magunknak főleg ha együtt nem lehet, de így hogy valójában ott van mellettem, még soha...

Úgy érzem el kéne mondja, de úgy szégyenlem magam...

Szerintetek? Ez már nagyon gáz?

2009. febr. 9. 12:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem mindenképp legyél öszinte.
2009. febr. 9. 12:44
 2/19 A kérdező kommentje:

El fogom mondani neki, nem olyan a kapcsolatunk szerencsére, hogy ilyet őszintén ne leheten...

De nagyon szégyenlem..

Volt már más is így...?

2009. febr. 9. 12:44
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem abszolút nem gáz...amíg nem csak ezt csinálod addig nincs gond:D
2009. febr. 9. 12:45
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem gáz, felesleges ilyen miatt emésztened magad. Van az úgy, hogy nem jön össze. Az mennyivel lett volna jobb, ha ott forgolódsz mellette, és nem tudsz elaludni.

Kész ennyi, lépj ezen tovább.

(Ha gondolod, beszéld át vele, de szerintem felesleges.)

Üdv!

2009. febr. 9. 12:47
 5/19 anonim válasza:
81%

semmi gond nincsebben de nem igazán értettem a hogy bökök és a kukiját ne bökjem

szal ez nem tiszta vagy nem érthető számomra

hogy mit értesz ezen

2009. febr. 9. 12:48
 6/19 A kérdező kommentje:
hát mert ugye közeledtem (dörgölőzködtem is talán) és oda közeledtem a kukijához és úgy bökhettem a kukiját, de ő akkor szét nyitott mikor... és így nem böktem
2009. febr. 9. 12:51
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer kétszer velem is előfordult ez mikor a párom nagyon hulla volt és örült hogy végre lefeküdhetet aludni.

Elmondtam neki később és semmi nem volt belőle ha neki épp nem megy miért ne oldhatnád meg? ! :D

2009. febr. 9. 12:52
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan elmondhatod neki. szerintem izginek fogja találni :)
2009. febr. 9. 13:09
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
a multkor én is a párom mellett csináltam, tudott is róla, előbb húzta a száját, utána meg besegített :)
2009. febr. 9. 13:20
 10/19 anonim ***** válasza:
78%
Én se értem teljesen a megfogalmazást (az írásmódodból is látszik, mennyire szégyenled :( ) de ha arról van szó, hogy masztrubáltál a párod mellett, szerintem legfeljebb neki gáz, semmiképpen sem Neked. Neki főleg, ha részben azért utasított vissza, mert nem volt csupaszra bortoválva a puncid. Ugyan már!!!!! Hogy reggel mi történt, azt nem értem tisztán, de akármi is, azon nem változtat, hogy nyugi, nincs miért szégyellned magad!!!
2009. febr. 9. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!