Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam neki? Nagyon szégyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki? Nagyon szégyelni való, amit tettem?

Figyelt kérdés

Egyik éjszaka közepén felébredtem és megkívántam a páromat, ő viszont akkor nem volt partner a dologban éppen (álmosabb is lehetett mint amúgy), meg azt mondta, hogy bökök (már ideje volt a lenti borotválkozásnak), és hát ő szundított tovább, és ilyen még soha nem volt, vagy ő is kívánta vagy tudtam nagyon fáradt, de ezt més soha nem mondta... és én annyira elkenődtem, kívánós voltam, nem tudtam aludni és mellette csináltam magamnak (ő aludt, amúgy tuti csatlakozott volna). Reggel meg félig alva még ő kezdett simizni, csókolni és... azt mondta, most úgy csinálta, hogy a kukiját ne bökjem...

És akkor magamban már úgy szégyenlem, hogy azt csináltam... Ez nem tabu nálunk, ő is én is szoktuk magunknak főleg ha együtt nem lehet, de így hogy valójában ott van mellettem, még soha...

Úgy érzem el kéne mondja, de úgy szégyenlem magam...

Szerintetek? Ez már nagyon gáz?

2009. febr. 9. 12:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
Magyarázzátok már el lécci. Most tényleg annyi a gond h a párja mellett masztizott? Reggel meg aktus volt??
2009. febr. 9. 13:46
 12/19 A kérdező kommentje:

igen kedves utolsó, csak nem akartam olyan nyers lenni, tehát éjszaka megkívántam, akkor ő elutasított, álmosan annyit mondva, hogy bökök, én elkenődve meg nem tudtam aludni csináltam magamnak, reggel meg még is csak együtt voltunk, mert ő kezdeményezett...

Gondom: szégyenlem, hogy mellette csináltam magamnak, és még nem tudja; meg zavart, hogy mert bökök, eddig is mondta utána h bökös vagyok épp, de soha nem volt kifogás... eztért én sem értettem reggel már még sem zavarta, erre mondta, hogy a kezével azért húzta szét úgy a puncim..

Azt hiszem éjszaka csak tényleg kedve sem volt, álmos volt,és még böktem is...

de ma otthon beszélfek vele erről, és akkor nem idegesít tovább..

2009. febr. 9. 14:00
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez egyáltalán nem gáz, inkább természetes. Én inkább a barátodra mondanám, hogy gáz, ha nem tud elviselni egy kis szőrt. Elvégre nem azért szeret téged, mert csupasz vagy ott lenn, hanem magad miatt, vagy tévedek? Teljesen megérteném az ő helyzetét is, hogy fáradt volt, de itt nem csak az játszott közre.. Az én párom még úgy is szeret és kíván, ha nem vagyok odalent tükörsima.
2009. febr. 9. 15:06
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyers v nem nyer legalább egyszerű és érhető. De amúgy nem értem miért kell ebből felhajtás csinálni, nem csaltad meg...
2009. febr. 9. 15:29
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
Mit kell ezen szégyellni???Ő visszautasított, te meg kívántad...Ennyi...Jobb, mintha kiszöktél volna az ágyból és az első arra járó fiúval dug@ttad volna meg magad. Ezt ne szégyelld, egyáltalán! Az ő "hibája", hogy ehhez folyamodtál, most már ne reklamáljon. Amúgy én sem örülnék, ha ezzel verne fel éjszaka a párom :) El se kell mondanod...Ha el is mondod, bizonyára izgatni fogja a dolog, hogy te mellette masztiztál és legközelebb nem hagyja annyiban :)
2009. febr. 9. 15:42
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

az az igazság h hiába fáradt egy fiú...

ha az én barátnőm elkezdené mellettem a masztizni úgy ahogy te is írtad, de közben észreveszem, hát nincs az a fáradság h ne szálljak be, ez nagyon izgató

2009. febr. 9. 16:32
 17/19 anonim ***** válasza:
83%
Az éjszaka kellős közepén biztos nem örült,hogy fel keltetted!De én még mindig nem értem azt a részt,hogy bökötted a kukiját,aztán ő szlétnyitotta a puncidat?Hát akkor ez már kölcsönös maszturbáció!!!És mit csinélt úgy hogy a kukiját ne bökjed??Hát nem értem.
2009. febr. 9. 20:53
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Elmondtam neki,s most már meg is nyugodtam.

Hát azért nézett egyet, meg mondta, hogy ő még nem csinálta így melletem... és nem haragszik, s ő sem kezelte nagy ügynek. Úgy érzem jobb, hogy tudja.Meg azt is, hogy nem volt jó így, csak valamiért egyszerűen addig nem bírtam elaludni...

Nem a szőr zavarja, volt időszakom mikor hagytam megnőni, és nem volt gond. az volt, hogy bökte a makkot, ahogy próbálkoztam, de azt mondta, hogy ha segítettem volna a kezemmel, nem szúrkálta volna úgy meg, de hát nekem ez meg sem fordult a fejemben akkor...

Köszönöm még egyszer, s remélem több ilyen "kellemetlenség" nem adódik majd, hanem másképp sikerül majd kezelni...

2009. febr. 9. 21:29
 19/19 A kérdező kommentje:

Ja és igen, ő is úgy van, ha előtte csinálom magamnak, nem bírja, hogy ne csatlakozzon, figyeljen...

de ő most mélyen aludt...

2009. febr. 9. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!