16 évesen ellakarom venni egy 14 éves csaj szuzeségét! Hogy csináljam hogy ne fáljon neki anyira? Boveben lent!
Szijasztok!Hátt ahogy már mondtam én 16 vagyok és már jo ideje járok a baratnőmmel.És mindketen továb szeretnénk lépni egy szintet! De a csaj még szuz de szeretné hogy én vegyem ell!És én ugy szeretném elvenni hogy ne okozak neki nagy fájdalmat'!:) csaj nem tulzotan de kissé sovany!
Előre is kösz a hasznos válaszokta!!:D
Ha tudnál mindent a sexualitásról, akkor nem vonnál párhuzamot a testalkat, a szüzesség elvesztése, és a fájdalom között.
Ameddig ezt nem tudod, nem kéne még ezt erőltetni, főleg nem egy 14 éves lánnyal. Semmi köze hozzá a testalkatának ahhoz, mennyire fog fájni az első. Az csak a gyengédségtől, odafigyeléstől, ellazítástól függ, illetve közrejátszik még a genetika is.
Legalább a helyes védekezésnek nézz utána, a következő kérdés ne a "lehet terhes a barátnőm" legyen.
A testalkatnak semmi köze ehhez. Viszont ajánlom hogy a nyelvtan órákra is koncentrálj ne csak a szexre. A helyesírásod gyalázatos.....
Amúgy szinte minden csajnak igenis fáj az első. A lényeg legyél türelmes gyengéd és csak addig csináld ameddig nem szól. lehet elsőre be sem tudod teljesen tenni mert annyira fájni fog neki. a lényeg jól fel legyen izgulva. De 14 évesen még nagyon korai akkor is ha ö kéri.
Az én időmben először helyesen írni tanultunk meg, aztán dugni.
11 mondatodban 20 darab helyesírási hibát számoltam úgy, hogy közben működik nálad is a helyesírás ellenőrző.
Borzasztóan primitív lehetsz. Szerintem ne is próbálkozz, mert Te még osztódással szaporodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!