Ha túl szűk vagyok, mit csináljak? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Annyira szűk vagyok, hogy a pasim nem tudja betenni nekem a farkát2012. okt. 14. 19:37
31/33 anonim válasza:
azoknak, akik azt írták hogy keress kisebb farkú pasit meg hasonlót... igen, nyilván eszerint választ az ember és szakítani fog a mostanival akit szeret. jézusom. ne hallgass rájuk, sokszor nem könnyű ez először, lehet hogy most a körülmények miatt egyszerűen nem jött össze, de legközelebb biztos menni fog:)
32/33 anonim válasza:
Marhára tapasztalt lehet, ha még csak megdugni sem tud. xDDDDDD Hülye naiv vagy!
33/33 anonim válasza:
ha túl nagy a farka te meg ahogy írtad túl szűk vagy akkor ha be s teszi ne csodálkozz ha nem fogod élvezni és a csávó 2-3 perc alatt elfog menni és nem a hosszúsággal szokott a baj lenni ha nem inkább a vastagsággal sokk nő azt mondja hosszú vékony mivel nekik az jobb ha minél mélyebbre hatol nem minél jobban repeszti szét a csaj pináját :D és hiába szereted ha nem jó a sex általában vagy ő vagy te fogod ez miatt megcsalni mert az egyik félnek ha hiánya mint tudjuk akkor elér máshol is a célját ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!