Ha túl szűk vagyok, mit csináljak? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Annyira szűk vagyok, hogy a pasim nem tudja betenni nekem a farkát2012. okt. 14. 19:37
11/33 anonim válasza:
Akkor stresszben vagy. ha teljesen el vagy lazulva be kell hogy menjen. sikositó pedig felesleges esetleg ha olyan vagy h nemtudsz elnedvesednii.
12/33 anonim válasza:
Ezzel a "pasival" semmit. Keress mást ! Mert sajnos a sokszor hangoztatott hiedelemmel szemben a méret igenis számít.Saját tapasztalat.
13/33 A kérdező kommentje:
Egy kicsit nehéz nem stresszelni, amikor tök nagy van neki :(
2012. okt. 14. 19:49
14/33 anonim válasza:
ha egy gyerek kifér egy f@sz befér.
a pasid béna.
15/33 A kérdező kommentje:
nem hinném, hogy béna, mert ő már tapasztalt!
2012. okt. 14. 19:52
17/33 anonim válasza:
ja, akkor minden ok. szűk vagy.
basszus...
18/33 anonim válasza:
Hát kisebb kukit kell keresni. Ez az átka a nagy f*sznak. De am annak is bekell h menjen:)
19/33 A kérdező kommentje:
Mit akarsz azzal kifejezni, hogy "basszus" ?
2012. okt. 14. 19:57
20/33 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogyha minden adott, akkor miért félnék annyira "tudat alatt", hogy ennyire befeszítek?
2012. okt. 14. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!