Ha túl szűk vagyok, mit csináljak? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Annyira szűk vagyok, hogy a pasim nem tudja betenni nekem a farkát2012. okt. 14. 19:37
21/33 anonim válasza:
azt, hogy itt mindenki szerint a pasi egy lúzer, de te váltig állítod, hogy tapasztalt. nem hallgatsz a szép szóra. a pasi nem tapasztalt, ha nem tudja berakni a farkát. ennyi. szülni hogy fogsz vajon????
22/33 anonim válasza:
Deee tudat alatt befeszithetsz annyira.
23/33 A kérdező kommentje:
Rendben, értem én, csak szeretem, és nem akarom bántani. De tényleg olyan nagy szaktudást igényel, hogy egy kőkemény farkat betaláljon egy lyukba? Vagy attól fél, hogy hamar elmegy?
2012. okt. 14. 20:04
24/33 anonim válasza:
van, akinek pár alkalom után megy, van aki az életben nem tanulja meg, hogy kell egy nővel bánni.
25/33 A kérdező kommentje:
:(
2012. okt. 14. 20:11
26/33 anonim válasza:
Nemmind1 am kell hozzá tapasztalat. Elsöre én sem tudtam betenni:))) Probáljatok más pózt. Meg nagyon sok előjáték.
27/33 A kérdező kommentje:
:) Köszi, hogy őszintén megírtad, így nekem is könnyebb lesz, de nem gondoltam volna, de ezek szerint ez temészetes :)
2012. okt. 14. 20:24
28/33 anonim válasza:
Mennyire hozzáértő lehet a párod, ha ezt nem tudta? :DDDD vicc...
30/33 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy a párom a béna, hanem én vagyok talán túl merev, nem tudom, hogy mekkora farka van cm-re, de nagy!
2012. okt. 15. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!