Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek melyik póz lesz...

Szerintetek melyik póz lesz majd a legideálisabb?

Figyelt kérdés

A barátommal már pettingeltünk, és tervezzük a szexet is. Mindketten szüzek vagyunk. Tegnap benyúltam az alsónadrágjába, és eléggé "megijedtem".

Eléggé kicsi neki a pénisze.. mereven volt olyan, mint a mutatóujjam.. kb. centi, és vastagnak sem volt vastag:S

Ő eléggé kövér, és én sem vagyok pálcika, van rajtam mit fogni.

Szerintetek melyik póz lesz majd a legideálisabb? 17L,18F

2012. okt. 14. 10:14
 1/4 anonim válasza:
0%
hát ha szüz vagy elsőnek jólessz, legalább nem reped a bulád , de pár akció után mikor már bevan járatva a muff mindenképp nagyobb lőcsre váltanék... :D mutató ujj f@sz? még ilyet! annak nem is pina kell elég egy sörös üveg már abba is befér és azt rajta is hagyhatja napközben is igy mindig lyukban lessz..... :DD
2012. okt. 14. 10:59
 2/4 anonim válasza:
melyik póz? akkora pajszerral honnan fog beérni a hegye? :)
2012. okt. 14. 11:00
 3/4 anonim ***** válasza:

első 2 köcsögre ne hallgass, ők egymást szoktál szopikáznni :P :D

am szerintem elsőnek a sima misszionárius pont megfelelő lesz, illetve ahogy majd alakul a dolog, hidd el menni fog, nem kell rajta sokat görcsölni! Az h kicsi a pénisze arról nem tehet, erről ne is mondj neki semmit, de hidd el, h ha kicsit kellemetlen is lesz, az nem amiatt van h kicsi, hanem mert még mind a ketten kezdők vagytok!

De nem szabad görcsölni, az a lényeg, majd jön minden magától! Sok sikert! :)

2012. okt. 14. 11:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a lovagló póz lenne a legmegfelelőbb. Vagyis ő a hátán, te meg rajta ülsz, és igazából te mozogsz. Ugyanis akkor lehet legjobban érezni a másikat.
2012. okt. 14. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!