Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek elég nagy egy 16,5 cm hosszú és 13 cm körkerületű szerszám? A barátnőm mindig azt mondogatja, hogy az előző 2 barátjának jóval kisebb volt, és hogy ez neki bőven elég.
Ezek a kérdések... minden napra jut legalább 10.
Te sem lehetsz több 16-nál..ha igen, akkor értelmileg megragadtál vhol.
De h válasz is legyen: A nőknél is többféle méret van. Van olyan csaj akinek olyan tág h egy baseball ütőt is alig érez meg, és van olyan lány is, aki olyan szűk h az ujjad alig fér be neki az elején. /a bnőm a 2. kategória szerencsére:)/
Nekem pl 14 centis van..ezt dobta a gép, nem tudok változtatni rajt. Volt olyan csaj akinek ez kevés volt. A jelenlegi páromnak ez tökéletes, mindkettőnknek jó az ágyban. 5 éve vagyunk együtt, és semmi problémánk nincs. Szal nem feltétlen a méret a lényeg.
Arról meg inkább nem is mondok semmit, h mi lenne ha a bnőm a volt pasijai méreteiről mesélne...
Ha a barátnődnek tetszik, akkor miért érdekel a többi lány véleménye?
Van, akinek elég lenne, van, akinek nem, de én az ilyen kérdésekre mindig azt válaszolom, hogy a lényeg, hogy használni tudd. Ha nem vagy ügyes az ágyban, lehet akármekkora szerszámod, nem fogsz tudni örömet szerezni a párodnak. Ha a barátnőd azt mondta, hogy meg van elégedve veled, akkor ezek szerint a méreted és a technikád is tetszik neki.
Örülnöd kéne inkább!!
Ezt akkor is ráérnél akkor kérdezgetni, ha (Remélem hogy nem!) mégis vége lenne.... :/
Én nem örülnék ha a barátomról kiderülne, hogy úgymond már a "végét tervezgeti", tudom, hogy sose lehet tudni, hogy mi lesz, de akkor sem kell így hozzáállni a dolgokhoz. Gondolom neked sem esne jól, ha már "ilyenekre készülne"... :S:/
Ez jó :)))
Csajok nem adtak értelmes választ, viszont a legtöbben lefikázták őt a kérdésért. :)
Azért nem kapoot értelmes választ, mert nem értelmes a kérdése sem:)
De ha annyira tudni akarjátok, igen elég nagy.
Nem is értem hogy a ......ba merül fel ilyen idióta kérdés -.-
Egyébként voltam már Valóban Kicsi -vel, és állati jó volt, szenvedélyes, csodálatos, egyszerűen fantasztikus!
Szóval ennyit a méretről.
De aki meg tényleg ilyen hülye már ne haragudjatok, hogy csak a hülye méretre tud gondolni, hát fulladjon meg a saját levében, ha nincs jobb dolga mint a hülyeségből problémát csinálni. Gondolom enélkül sincs elég!
A te barátnőd meg ezért fog elhagyni, mert 20 éves létedre még mindig ilyen gyerekes ostobaságokon rágódsz.
Akinek tényleg jó kapcsolata van az mért nem tud benne boldog lenni, ahelyett hogy csinálja a gondokat. Saját magát nyírja ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!