Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Több mint2,5 év után még...

Több mint2,5 év után még semmi. Ez normális? elsösorban fiús kérdés, az ö válaszuk érdekel. Ti hogy birnátok?

Figyelt kérdés

van egy ismerösöm, barátnöm barátnöje- osztálytársa. na neki van egy pasija több mint 2,5 éve, majdnem 3. és még semmit nem csináltak, illetve állitolag minden volt csak szex nemXD

ha szeretsz valakit hogy lehet addig birni? és a srác hogy birja? a csaj 17 körül van a pasija 18 körül. szerintem a srác is szüz,lehet azért ien. nemtudja miböl marad ki.

2009. aug. 6. 13:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jó természetesen ki lehet bírni,nem is arról van szó,csak elég sokan leszólták a kérdezőt,hogy miért gond az életkoruk,holott ő nem ezt emelte ki,ezt csak pluszba írta (szerintem).:) Az előtted levő voltam (időpontot nem néztem meg)
2009. aug. 6. 18:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Pfff:D Én meg 18 éves vagyok, a barátom 24...már 3 éve vagyunk együtt és még nem történt meg:D nah erre varrjál gombot:D

Azért nem történt meg, mert eddig még nem éreztem, hogy készen állok rá..., illetve az érettségi is lefoglalt az utóbbi időben...

Nem tudom, hogy ez miért probléma...! Én inkább örülök, hogy vannak még erkölcsös emberek, akik nem 14-15 évesen vesztik el...

Jah egyébként úgy lehet kibírni, hogy szereted a másikat:D

2009. aug. 6. 23:36
 13/14 A kérdező kommentje:

persze, eggyértelmü h nem a korral van a bajom, söt az dicséretes. ja és én sem 14-15 évesen vesztettem el... sokáig rosszul éreztem magam, h uristen mindenki, csak én nem... de van egy párom akit naooon szeretek és örülök h ö volt az elsö. és azért nem értem, mert sokszor én nem birok ki egy hetet nélküle pedig lány vagyok... persze az megint más ha még egyiköjük sem csinált iesmit.

am meg h mi közöm hozzá. végülis barátnöm. am meg csak kiváncsiság h ki hogy birná.mert én sehogy...XO pont azért mert nekem ez is beletartozik, és mert szeretem.:P

am köszi mindenkinek aki RENDESEN tudott válaszolni:D

2009. aug. 7. 16:28
 14/14 anonim válasza:

Még mindig jobb mintha 13-14 éves korban már a szexen jár az agyuk, megfontoltak és tényleg nem csak a szexre kell a srácnak a lány. Nem értem miért divat ha valaki hamar kezd nemiéletet élni. A gyerek maradjon még gyerek. 18 éves korban már járhat az esze a szexen.

De addig első a tanulás! :D :)

2009. nov. 15. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!