Lehet, hogy hülye kérdés de ha lehet akkor normális válaszokat szeretnék kapni?
Figyelt kérdés
Milyen érzés mikor a férfi behatol a vaginába?
Mihez lehetne hasonlítani,
milyen élmény?
(Mégmielőtt jönnének a gúnyolodó kommentek, leszögezném,hogy csak a kíváncsiság hajt persze, hogy érdekelnek az ilyen kérdések.)
2011. máj. 12. 19:07
1/11 A kérdező kommentje:
Úgy akartam írni, hogy milyen érzés mikor bennem van a pénisz?
2011. máj. 12. 19:08
3/11 anonim válasza:
Először egy kicsit fájhat, ha nem vagy eléggé kitágulva. Ezért kel lassan kezdeni, óvatosan, hogy ne okozzon fájdalmat neked. Amikor már belejöttetek, már szinte alig érzed, hogy benned van. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
4/11 anonim válasza:
Ez olyan dolog, hogy lehet, hogy csak fájdalmat érzel, de lehet, hogy mennyei bizsergést.
A képzeleted teszi naggyá a pillanatot, hogy tudod, hogy most valami jó történik s vágysz rá egész testeddel.
5/11 anonim válasza:
Hasonlítani nem lehet, meg nem is mindig ugyanolyan. Van h jobb, van h kevésbé, először lehet fáj egy kicsit.
6/11 anonim válasza:
szerintem nem hasonlítható semmihez...
7/11 A kérdező kommentje:
kár:S
biztos?
tudom,hogy elsőre fájhat a dolog, meg attól is függ ki a partnerem meg nagyrészt tőlem is függ.ezeket mind jól tudom. de tényleg nem hasonlítható semmihez a behatolás?az érzése?
2011. máj. 12. 19:26
8/11 anonim válasza:
Én nem tudnám mihez hasonlítani... gondolkodtam már azon mihez lehetne, de nem jutott eszembe semmi. :D Persze, ha megujjaznak, vagy ilyesmi, az hasonló érzéseket vált ki, de akkor is egész más, amikor beléd hatol. :)
9/11 A kérdező kommentje:
köszi azért :)
2011. máj. 12. 19:31
10/11 anonim válasza:
Én az elsőnél enyhe feszülő érzést éreztem, egy kicsit fájt, vagyis inkább kellemetlen volt, mint fájdalmas. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!