Több mint2,5 év után még semmi. Ez normális?
elsösorban fiús kérdés, az ö válaszuk érdekel. Ti
hogy birnátok?
Figyelt kérdés
van egy ismerösöm, barátnöm barátnöje- osztálytársa. na neki van egy pasija több mint 2,5 éve, majdnem 3. és még semmit nem csináltak, illetve állitolag minden volt csak szex nemXD
ha szeretsz valakit hogy lehet addig birni? és a srác hogy birja? a csaj 17 körül van a pasija 18 körül. szerintem a srác is szüz,lehet azért ien. nemtudja miböl marad ki.
Biztosan még nem állnak rá készen... Nem mindenki 15-16 évesen akarja elveszteni.
2009. aug. 6. 13:46
2/14 anonim válasza:
tévedsz..
"ha szeretsz valakit hogy lehet addig birni?" - pont ezért bírja.. mert szereti..
2009. aug. 6. 13:47
3/14 anonim válasza:
lehet vallási okból nem szexelnek
2009. aug. 6. 13:47
4/14 A kérdező kommentje:
de ennyi erövel meg "ha szereti megteszi érte" tudom ez nem igy mükszik, de ha már ennyi idö után megkérne a barátom akkor megtenném. ennyit megérdemel ha szeretem.persze meg kell adni a modját:D szépen romantikusan:D
2009. aug. 6. 13:55
5/14 anonim válasza:
Ha csak egy ismerős pár, akkor mit foglalkozol velük? Nincs ahhoz semmi közöd, hogy milyen a szexuális életük. Ha még nem állnak készen, akkor várnak. Mit nem lehet azon érteni, hogy nem mindenki akarja hamar elveszíteni a szüzességét... Ha valamelyikük készen áll rá, akkor biztos megbeszéli a majd a másikkal, hogy itt lenne az ideje és valószínűleg meg is fog történni a dolog... ha itt lesz az ideje.
2009. aug. 6. 14:01
6/14 anonim válasza:
Nem értem, miért ne lenne normális, ha valaki 17-18 éves korában szűz. talán törvény írja elő, hogy legkésőbb a 16. szülinapig meg kell történnie az első szexnek? Mi ez az idióta felfogás manapság a tiniknél?
Akkor se késő, ha 23 éves koráig vár vele valaki. Addig vár, ameddig akar. Ő dolga. Legalább nem áll be a sorba, a "15 éves vagyok, szerintem már érett vagyok rá"-sorba, aki aztán majd itt kérdezősködik, hogy "a vérzésem ötödik napján szexeltünk, lehetek-e terhes"?
Bocs, ha ingerült voltam, de nagyon ki tud hozni a sodromból, ha egy gyereket azért szólnak le, hogy miért szűz még.
2009. aug. 6. 14:08
7/14 anonim válasza:
hát ez az egyre jobban elfajul ez a világ aki 16-17évesen szűz az ciki meg milyen gát már nah meg az újjab hóbort, hogy aki nem meleg biszex vagy leszbi az baszoggyon meg.....tehát ha hetero vagy már az is ciki Lily Allen - Fuck You...gyönyörű mondhatom
2009. aug. 6. 14:14
8/14 anonim válasza:
De mondd, neked ehhez mi közöd van ??
2009. aug. 6. 14:17
9/14 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem az említett pár életkorára helyezte a hangsúlyt...Sokkal inkább arra,hogy 3 évet tényleg nehéz lehet (elsősorban a fiúnak) kibírni,ha azzal van,akit szeret,gondolom egy idő után szeretne vele lefeküdni,elmélyíteni a kapcsolatukat. Mindenesetre az ő dolguk:)
2009. aug. 6. 16:34
10/14 anonim válasza:
Lehet. De egyrészt a szexmentes életbe még senki sem halt bele, másrészt 3 év szex nélkül egészen más egy tininek, aki még nem is kóstolt bele, így nem tudja, milyen az, és megint más egy 30 éves felnőttnek, aki már tudja, milyen az, és abba se szeretné hagyni, ha egy mód van rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!