Egy lányon hogy lehet észre venni, hogy nem szűz? Többi lent
Figyelt kérdés
Azt mondják hogy a lába közt valahogy,már nekem is mondták ezt,hogy én nem vagyok szűz pedig még az vagyok.! Attól,hogy a lábam közt picit szét van vagy hogy na ezt nem tudom leírni,picit sovány vagyok:| és az attól van! Én ezt nemé rtem elmagyarázná valaki pls2012. okt. 2. 16:44
1/9 anonim válasza:
Külsőre az nem látszik! Max sejteni lehet hogy már nem szűz, ha pasizós tipus a leányzó.
2/9 anonim válasza:
A lábaid között van egy nyílás (nem az:D), én értem. Alkati kérdés. :) Ne foglalkozz vele!
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.!:) ..De akkor is idegesit hogy én rám azt mondják,hogy nem vagyok szűz (mikor még pasim sem volt:|) ..DE bezzeg másokra ezt nem tudják mondani ez idegesít benne amúgy 15L
2012. okt. 2. 16:47
4/9 anonim válasza:
Aki ezért mondja, az nagyon buta. A szextől nem lesz olyan "nyílás" a lábai között senkinek, az nem attól van, hanem vékonyság, csontszerkezet, stb.
Különben meg, nem igazán számít szerintem, egyre kisebb a súlya annak, kit gondolnak szűznek, kit nem.
Ne idegesítsen szerintem. :)
5/9 anonim válasza:
Talán az a legegyszerübb, ha lány mondja, "bevallod" neki, hogy már tényleg nem tudtál egy-két csinos F-nak ellenállni, ha ö igen, akkor nem tudja, hogy miröl maradt le. Ha fiu, akkor meg "bevallhatod", hogy tudod meglátszik rajtad a sok szex nyoma, de egyetlen csinos, értelmes, kedves fiunak sem tudsz nemet mondani. (Ha ezután ajánlkozik, megmondod, hogy csak az értelmes, kedves, csinos jöhet nálad számitásba.(Természetesen kivéve a szüzhártya meglétét, semmiféle jelen nem lehet meglátni!!!)
6/9 Csillag25 válasza:
Külsőre egyáltalán nem lehet megállapítani, hogy valaki szűz-e vagy sem. Sőt, amikor a szex, maga az aktus megtörténik, akkor sem biztos, hogy vérzik a lány. Én sem véreztem, de fájt. Mindenki más! A lényeg, hogy ne foglalkozz a többiekkel! :)
7/9 anonim válasza:
Engem inkább az érdekelne, hogyan látják emberek a te lábad közét?! Ez nem teljesen tiszta nekem. Elmagyarázod? Köszi!
8/9 anonim válasza:
Nem a lába közét látják, hanem szerintem a combjai nem érnek össze, alkati jellegnél fogva...
9/9 A kérdező kommentje:
Igen.! a combjaim nem érnek össze :/ nem vagyok se kövér se az a nagyon vékony ..És nem látnak sehogy sem a lábaim közé -.- csak a combom
2012. okt. 3. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!