Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz szűzen megházasodni?

Gáz szűzen megházasodni?

Figyelt kérdés
mert a vallás azt mondja ugye elvileg hogy szűzen kell meghűzasodni
2012. szept. 30. 14:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
14%

Ó dehogyisnem. Mert ha egy adott párnál nem működik a szex, akkor hiába a nagy szerelem az kútba lesz dobva, ahelyett hogy a szexualitás helyén mondjuk a bizalom van, és megoldanák a problémát.

Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell, és nem a másikra ujjal mutogatni, hogy az bizony csakis egyedül a te hibád.

De hát én vagyok a hülye hogy ezen csodálkozom a mai fogyasztó társadalomban. Vegyél újat és dobd ki a régit, meg ne próbáld megjavítani, mert az Bűn, és a pokolban fogsz égni miatta örökkön örökké.

2012. okt. 1. 12:21
 12/25 anonim ***** válasza:

De, részben igazad van, lehet alakítgatni a dolgokat. Csak akkor miért baj, ha esküvő előtt rákészülnek a dologra (kipróbálnak ezt-azt, csak a konkrét behatolást nem)? Úgymond összecsiszolódnak (EGYÜTT)?

Akkor a várva várt nászéjszaka nem a szerencsétlenkedésről, feszültségről fog szólni, hanem élvezni fogják minden percét, ellenben mégis megtörténik egy olyan dolog, ami előtte még nem...

Próbáld a kettőt összehozni...

(Ha ez nem megy fejben, neked nincs kiegyensúlyozott szexuális életed... Sőt, elképzelhető, hogy egyáltalán nincs szexuális életed... Ha lenne, megértenéd, miről szól az egész.)

2012. okt. 1. 13:27
 13/25 anonim válasza:
91%

ssx44

Húde dobálózunk a sablon szavakkal. :D Kicsit olyan olvasni a gondolataidat, mintha minden vágyad az lenne, hogy rossz legyen a gonolkodása a dolgoknak és tényleg szexmániásak legyenek az emberek. És a fogyasztói társadalom? Ha elromlik valami, nem hogy lecserélni, nemhogy megjavítani nem kell, ha azt se tudod róla, hogy rossz. Emberek nem vesznek be fájdalom csillapítót, amikor még nem fáj a fejük.

Ahogy a másik kommentelő próbál rávilágítani, a szex a legerősebb kapocs 2 ember között, ami valaha is létre tud jönni. A test és a lélek egyesül és egyé válik a két fél.

Ha ez a házasság alatt derül ki, akkor az nagyon kellemetlen és problémaforrás lehet a jövőben. De ha valaki ilyen értéklendekben nevelkedett vagy gondolkodott, akkor nemhiszem, hogy ez probléma lenne. Nyilván lesznek gondok az elején, de ezek megoldhatóak.

Válaszul az eredeti kérdésre,

Ha tisztában van a párod a döntéseddel, akkor nem gondolom, hogy bármiféle probléma adódhatna. De úgy gondolom, hogy ez olyan dolog, amit nem szabad egyedül eldönteni. Vagy ha nem is eldönteni, de szó nélkül hagyni.

2012. okt. 1. 17:29
 14/25 anonim ***** válasza:
10%

Én nagyon is értem miről szól az egész. ti nem értitek. De ez kb olyan mint dohányosnak arról beszélni hogy a cigitől meg fog betegedni. "kipróbálnak ezt-azt, csak a konkrét behatolást nem" - Én 1 szóval se mondtam hogy ne érjenek egymáshoz az esküvőig. Csak azt mondom hogy nem a szex a kapcsolat alapja. Bár ezt egyesek nem képesek megérteni.

17:29

Na ez megint nem igaz hogy a szex a legerősebb emberi kapocs. Akkor aztán a prosti és a kuncsaftja között rohadt erős kapocs lehet, főleg ha naponta van 10 kuncsaft. Ezt ugye te sem gondolod komolyan.

2012. okt. 1. 20:22
 15/25 anonim ***** válasza:

A leglényegesebb dolgon mindenki átsiklik. Amikor ezt az idióta szabályt kitalálták, akkor még 12-14 évesen vették feleségül a lányokat. Nem volt probléma betartani.

Amikor egy az egyben elkezditek adaptálni a hülyeséget, erre is gondolni kéne.

Manapság, aki házasságig, vagyis általában 25-35 éves koráig vár a szexszel, az hülye. Nem kiváltság, nem tiszteletreméltó, inkább defektes. Egy férfi számára ez mindenképp megszólaltatja a vészcsengőt.

Azzal nincs gond, ha valaki vár a szüzesség elvesztésével a megfelelő partnerre, de az már baj, ha házasságig vár. Majd jön egy, aki elég gátlástalan ahhoz, hogy miután elvette a csajt és megd*ugta, elválik és viszi a fél vagyonod. Vagy csak egyszerűen rossz lesz a szex és félrejársz majd idővel, "szerelmes leszel másba".

Ezért tényleg nagyon megéri elavult szabályokhoz ragaszkodni.

28F

2012. okt. 3. 09:30
 16/25 anonim ***** válasza:

én nem bírnám ki

akit szeretek azt testileg lelkileg kívánom, és igen fontos egy párkapcsolatban a szerelmeskedés, szeretünk egymásnak örömöt adni ...és persze kapni is jó

nem is értem itt egyesek merev hozzá állását

24/l

2012. okt. 3. 10:02
 17/25 anonim ***** válasza:
8%

ssx44,

teljesen igazad van, de a vakoknak nehéz a színekről mesélni.

A sok szerencsétlen behülyített kis csaj, meg tömi magába a fogamzásgátlót, megalapozza a fejletlen testében kezdődő rák kialakulását, jár majd nőgyógyászhoz félévente, vár a gyerekre, vár a gyerekre és ....csuda "boldog" lesz ha esetleg majd nagy nehezen összejön.

Ezek a szerencsétlenek valóban összeállnak mint lovak a melegben, aztán majd nem értik hogy múlt el az élet, hiszen én még boldog sem voltam?..?..

2012. okt. 3. 10:03
 18/25 anonim ***** válasza:

"A leglényegesebb dolgon mindenki átsiklik. Amikor ezt az idióta szabályt kitalálták, akkor még 12-14 évesen vették feleségül a lányokat. Nem volt probléma betartani.

Amikor egy az egyben elkezditek adaptálni a hülyeséget, erre is gondolni kéne."

Ééés ott a pont!

Akkoriban mondjuk még ez a szabály sem volt annyira idióta. Teljesen reális indokai voltak a szüzességkultusz kialakulásának.

Lévén a fogamzásgátló módszerek korlátozottak és kétes eredményűek voltak, így volt a legegyszerűbb elkerülni a nem kívánt gyermekáldást.

No meg biztosítani lehetett (már amennyire bármit is biztosítani lehet), hogy a születendő gyerek valóban a törvényes apától származzon.

Ma már, a majdnem 100%-os fogamzásgátló módszerek és a bizalmon alapuló párkapcsolatok világában a szüzességkultusz elvesztette gyakorlati jelentőségét, így nem véletlen, hogy a többség elavultnak tekinti ezt a szabályt, amelynek betartása enyhén szólva is görcsös, nyögvenyelős és főként felesleges kapaszkodásnak tűnik a múltba.

Egyébként a szexualitást teljességgel magánügynek tekintem, tiszteletben tartom mások életmódját, amíg senkinek nem ártanak vele.

A fentieket az átlag véleményekből szűrtem le, melyeket olvasok, hallok a témában.

Ssx44, elolvastam a te véleményedet is a többiek mellett. Nekem úgy tűnik, túl sok tapasztalatod nincs sem a szexualitás, sem a párkapcsolatok terén, még az 1-2 évesekén sem.

A szexnek többféle mozgatórugója, aspektusa van, így kicsit vicces egy prostituált munkanapját egy szerelmi házassággal összehasonlítani.

Először is van a szexnek a "legalja", amikor csupán szükségletként tekintünk rá, mint az evésre, ivásra; a legösztönösebb, legállatiasabb formája, a felek mindössze ürítésre használják a másik testét (no meg a sajátjukat!). Általában ez esik meg egy átlag prostituált munkakapcsolataiban és némely alkalmi kapcsolatban is. Ha egy szerelmi házasságot ilyen szex határoz meg, az már régen rossz.

Aztán van egy emberibb formája a szexnek, ami játékról, kíváncsiságról, kölcsönös örömszerzésről szól, a partner felé adózott maximális tisztelettel, de még komolyabb érzelmi kötődés nélkül. Igényesebb alkalmi kapcsolatok sajátja, de szerelmi házasságokban is gyakori, ott persze érzelmi kötődéssel.

Végül, de nem utolsósorban említeném a szerelemből létesített szexuális kapcsolatot, ami talán a legelfogadottabb formája a nemiségnek. Hogy visszakanyarodjak az alap témához, sokan kizárólag erre törekednek, ezért várnak az "igazira", vagy legalábbis arra, akivel ez megvalósítható. Ez a fajta szexualitás az ösztönös szükségleteken és a kölcsönös örömszerzésen túl a szeretet, szerelem és kötődés legmélyebb, legintimebb fizikai kifejezése. Igazi ragasztóanyaga egy szereteten, szerelmen, bizalmon és tiszteleten alapuló párkapcsolatnak.

Hát ezért fontos egy jó házasságban a szex. Nem egyedüli fontosságú, de az alapkövek között van. Sok fontos tényező van még emellett, de nem kell lekicsinyleni a szexualitást. Hozzáteszem, most testileg, lelkileg, szellemileg egészséges emberekről beszélek. Ráadásul

minden összefügg. Ha rossz a kommunikáció (másik alapkő), akkor rossz lesz a szexuális kommunikáció is. Ha hiányzik a szeretet, tisztelet (még egy alapkő), akkor a kommunikáció, a kapcsolatteremtés is hibás lesz, az ágyban és azon kívül is. A szex lealjasul, kizárólag az állati ösztönök játszanak.

Ha a szex nem működik (egy egészséges fizikumú embernél), az mérgezi a kapcsolatot, a kapcsolódást, ezáltal az egész párkapcsolatot, hiszen, mint feljebb mondtam, ez a szeretet, szerelem legmélyebb fizikai kifejezése. Egyszerűen hiányozni fog ez a ragasztóanyag.

Úgyhogy amíg nem érjük el a Buddha-állapotot, amikor szükségtelenné válik a szex (illetve a másokhoz való kötődés is), addig fontos tényező lesz a szexualitás a párkapcsolatokban, sőt, maguk a párkapcsolatok is.

Talán majd akkor...

2012. okt. 3. 11:29
 19/25 anonim ***** válasza:
42%
Ja, majd aki házasságig nem csinál semmit, aztán a szexuális élete kimerül annyiban, hogy sötétben, misszionáriusban csak "beteszem-kiveszem-készvagyunkdrágám", annak lesz igazi qrva boldog élete... Gratulálok utolsó, ilyen boldog életet kívánok neked ssx44-el... De persze csak miután összeházasodtatok...
2012. okt. 3. 11:33
 20/25 anonim ***** válasza:
Te szegényke......
2012. okt. 3. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!