Másoknak is van esélye arra, hogy szüzen haljanak meg?
4-es!
Fogadni merek, hogy te 18 se vagy. Az ilyenek tudják felbäszni az agyam!
Könnyű mondani. Egyesek még mindig a szüleim élősködnek az én koromban, másoknak meg sikerült rettenetesen sok pénzt összehozniuk úgy, hogy kiterjedt ismerettségi köre van a társadalomban.
Úgy látszik nem érted. Vannak olyanok is, akiknek olyan a fizetésük, hogy éppen, hogy meg tudnak élni belőle. Nem ők választották ezt a sorsot, hanem ez az élet jutott nekik. És ez nem hazugság, hanem a valóság. Az ilyeneknek ez az élet. Ebből nekik az egész. Nincs erről felfogásod. Majd akkor lesz, ha megszakadsz melótól egy kis aprópénzért. Akkor meglátjuk, hogy kit kéne agyturkászhoz vinni.
Hát persze, fontos az hogy életben maradj.Igen nem olyan könnyű dolog ez mostanság. De neked is be kell látnod, hogy attól mert sokat dolgozol, keményen és életben maradsz, az kevés lesz a boldogsághoz. Nekem is volt egy időszakom régebben amikor még nem volt soha barátnőm, gondolkodtam is rajta hogy lehet nincs is szükségem rájuk, de mikor először belekóstolsz utána rájössz, hogy igenis szüksége van az embernek kapcsolatra mivel, a barátok nem tudják azt megadni (nyilván nem szexuális dolgokra gondolok) amit egy barátnő megad. Bizalom, feltétlen odaadás, egy leírhatatlan összhang, közös jövő. Én azt tanácsolom ne add fel, mert nem tudod mit veszíthetsz.
Azokon a dolgokon, hogy kezdeményezőképesség meg "nyomulás" csak úgy tudsz változtatni, ha próbálkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!