Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Másoknak is van esélye arra,...

Másoknak is van esélye arra, hogy szüzen haljanak meg?

Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 09:25
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Szerintem ez eléggé korhoz van kötve. Én már így csak megdögleni tudok. Ha idáig nem volt rá esélyem, akkor már sohasem lesz. Már odáig fajult a dolog az utóbbi hónapokban, hogy voltam olyan helyzetben, hogy megpróbált egy-két nő hozzám közeledni, de sorjában elküldtem őket a fenébe, mert már ennyire nem érdekel.
2012. jan. 28. 14:19
 12/22 anonim válasza:

Munkába menekülsz... inkább menj el egy discoba bárba vagy valahova és kezd el sziával, bemutatkozok bókolj neki hogy mien csinos vagy ma és ha szerencséd van akkor sikerülhet ( persze ha csak ápolt vagy és tudsz valamennyire öltözködni)

Hajrá

2012. jan. 28. 22:46
 13/22 anonim válasza:

PErsze, hogy nem halsz meg egyedül szűzen!

Végül is, az apácák is szüzek, a papok is (reméljük)!

És aki előtted lebeghet példaképként: A PÁPA!

Sok egyházfő szűz...

2012. jan. 29. 02:26
 14/22 anonim ***** válasza:
Biztos vannak még ilyen hülyék, akik elküldik a nőket, csak mert a fejükbe vették h szüzen akarnak meghalni.
2012. jan. 30. 20:03
 15/22 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van esélye rá, hogy szüzen hal meg, amíg el nem veszíti a szüzességét.
2012. jan. 30. 20:15
 16/22 anonim válasza:
az én ronda fejemmel 100% h szűzen döglök meg:(
2012. febr. 4. 02:37
 17/22 anonim válasza:
Nem nyomulni kell, de ezt már lehet hogy sose fogod megérteni. Elhomályosult a tudatod, ennyi év után nem meglepő. Még lehet hogy rájössz hogy görcs nélkül minden megy, az is amire már nem is számítottál, és még annál is jobban élvezed, mint amikor vágytál rá. Hidd el tudom miről beszélek, bár nem vagyok 29
2012. febr. 15. 14:54
 18/22 anonim válasza:

Igen, én vagyok a top 3-ban benne!!

22/sosem kellek én senkinek balf@sz vagyok

2012. márc. 13. 22:25
 19/22 anonim ***** válasza:
30/F vagyok és sosem volt bnőm. A mostani női igények teljesíthetetlenek, ha nincs pénz.
2012. márc. 13. 22:30
 20/22 anonim válasza:

Kisugárzás...

Amíg úgy álltok hozzá, hogy "nekem úgysem lesz barátnőm", "nem kellek én senkinek" addig ez így is lesz. A kisugárzás rettentő sokat jelent. Ha nem is párosul magabiztossággal még, de így sajnos az süt rólatok, hogy semmit sem akartok.

Pozitív gondolkodás + hozzáállás.

A munka lenne az élet értelme??? Inkább ne éljek.... Fontos az is, de a kiegyensúlyozott szexuális élet, harmonikus párkapcsolat, gyerek.. ezeket semmi sem pótolja.

29F

2012. márc. 13. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!