A katolikus papok és az apácák tényleg szüzen halnak meg?
Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 01:08
2/15 anonim válasza:
szerintem a papok az apácákat qrogatják, meg a ministráns fiúkat.
3/15 anonim válasza:
Biztos nem. De a papok tényleg a kisfiúkat... vagy ezt csak úgy mondják?
4/15 TrükkösBélabá válasza:
Nem minden szökőév húsvétját követő teliholdkor eljönnek a replikánsok és mindet meghágják ! :D
5/15 anonim válasza:
Már látom, hogy a 21. század az antiklerikalizmus és a materializmus évszázada lesz, legalábbis Európában.
6/15 anonim válasza:
Van aki igen, van aki nem. Az a kérdés, hogy mennyire tartják meg a fogadalmukat.
7/15 anonim válasza:
A görög katolikus papok például nősülhetnek és gyerekük is szokott lenni, tehát nem!
9/15 anonim válasza:
és a recskával mi a helyzet?
Nekem ne mondja senki, hogy egy épp eszű FÉRFI nem ránt rá a farkára legalább 1x egy hónapban! KIbirhatatlan! Ez belénk van kódolva!! Nem lehet ellenállni! A férfi nemi hormonok dolgoznak ezerrel, és ha nem elégítik ki vágyaikat belerokkannak a dolgokba.
Erről ennyit.
Szóval vagy recskáznak maguknak, ami nem is nagy baj, de akkor ne ítéljék el az embereket, akik ugyanígy élveznek.
Vagy kúrogatnak valami 40 éves kiéhezett hívőt.
Szerintem nem csak én gondolom így. Köszi
10/15 anonim válasza:
recskázó papok hát ez baromi nagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!