Van itt olyan fiú vagy lány, aki még szűz és elmúlt már 18?
szerintem az emberek többsége csak ügyetlen hozzá és rosszul érzi magát miatta.
ez a "mi vagyunk a normálisak éljen éljen" meg "várok az igazi lovagra" és hasonló megnyilvánulások inkább csak önámítások.
egyrészt egyáltalán nem ez a normális, ráadásul ha így is történik ez semmit nem jelent/garantál. és lehet a normális alatt valamilyen übermenset érteni, de tény, hogy ha valaki ilyet mond, csak a saját mércéjében fényezi/minősíti magát.
tisztában kell lenni azzal, hogy az elvárásaink mennyire ésszerűek a mai világban, vagy viselni kell a következményeit.
lányok esetében a leggyakoribb ok a csúnya külső, extrém passzivitás és elvárások.
fiúk esetében csúnya külső, a gyávaság és zárkózottság.
és tény, hogy a legtöbb kapcsolat szinte csak testiségre épül.
"vár vele" ez elég tág fogalom
nem is mondtam hogy 10 valahány évesen elveszíteni normális, konkrétan statisztikailag átlag 16 évesen vesztik el a szüzességüket az emberek, szóval azalatt-afelett "nem normális".
hangsúlyozom, a normális nem azt jelenti, hogy "szerintem jó", akkor sem ha legtöbben így használják. ha a mai emberek átlag értelmi szintjét nézzük 20-24 évre kellene tenni a legális szex korhatárát, de még így is akadnak 30-40 évesen olyanok, akik egy 16 éves értelmi szintjén élnek.
"És akkor légy tisztában te is a mondandód következményeivel, ami az én válaszom volt arra, amit írtál."
ezt a zagyva gyerekes visszavágást remélem nem gondoltad komolyan.
igaz ez is jól példázza, hogy egy "idős szűz lány" semmivel nem értelmesebb egy olyannál, aki szexelt már akárhány évesen, mert nem ebből következik a személyiség, hanem fordítva.
az meg végképp nem érdekel, szerinted miért vagy szűz.
Lányoknak: Persze, tisztelnek a fiúk hogy szűz vagy, tök jó érzés, de mit érsz el a tiszteletükkel? Nem kezdeményeznek, nem akarnak veled összejönni, te meg csak kapcsolatban akarod elveszíteni, olyannal akit szeretsz. Ördögi kör. Aztán esetleg egy srácnak mégis kellesz, elbízod magad, úgy gondolod akkor már várjon még pár hónapot.. És hirtelen ismét egyedül vagy, szüzen.
Nem mondom hogy mindig így megy, de mégis.. Amúgy én is szűz vagyok, rosszul érzem magam miatta, de nem találok senkit aki kell, vagyis egy van csak ő nem lesz az enyém..
18/L
kérdező:
ennek nincs értelme, amit írkálsz. ráadásul semmi köze a menőséghez. a nagyképűség nem attól függ, hogy valakinek mi járt a nemiszervében vagy mi nem.
látszik rajtad, hogy elfogultan véded, skandáltok az igazatokért, de a szomorú igazság, hogy ez nem fog kárpótolni titeket semmiben, mert ettől nem leszel sem több vagy kevesebb.
és igen, általánosítasz
fölöslegesnek is tartom kifejteni, hiszen nem is akarjátok megérteni, mert már előre eldöntöttétek, mit hisztek igaznak.
ez kb ugyanannyira értelmetlen kijelentés, mint a "minden zsidó, minden német, minden keresztény, minden kutya, minden szakállas"... és társai. az emberek bonyolultan működnek, személyiségük van, és egyetlen tulajdonság alapján nem lehet megítélni őket, bár tény hogy könnyebb és kényelmesebb magunkat ajnározni mint szembenézni az igazsággal.
az utolsót meg nem igazán értem, mi köze a párkapcsolathoz a szüzességnek vagy a hónapoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!