Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdtem a legjobb fiú...

Lefeküdtem a legjobb fiú barátommal, hogyan tovább? (bővebben lent kicsi hosszú)

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok majdnem 5 éves korom óta ismerek egy srácot aki szinte a legjobb barátom.(ő az egyetlen fiú barátom) van egy két fiú haver,de az nem olyan...szóval ezzel a sráccal nagyon régóta ismerjük egymást és szinte mindent elmondunk egyásnak,elég sok időt töltünk együtt és az igazat megmondva k**va helyes a srác,de úgy még soha nem néztem rá mindig csak barátként,viszont tegnap náluk voltam és beszélgettünk meg ilyenek és egyszer csak megcsókolt,visszacsókoltam és hát végül meg történt a dolog (lefeküdtem vele)...nekem ez volt az első alkalom neki viszont nem,mert tudom,hogy már nem szűz...viszont baromi jó volt vele...és nem tudom,hogyan tovább mert mindig csak barátként néztem rá,de azthiszem többet érzek iránta mert mikor megcsókolt én is vissza csókoltam...hogyan tovább???? valakivel történt már ilyen....most akkor ez tönkreteheti a barátságunkat??? vagy lehet belőle több is mint barátság???

2012. szept. 29. 19:46
1 2
 11/13 anonim válasza:
Pontosan ugyanez történt a legjobb barátnőmmel a nyáron, csak ő azért nem ismeri öt éves kora óta a srácot, meg ő már nem volt szűz. Nos, hát tudod az a helyzet hogy fiú lány legjobb barátság (még haverság aztmondomk oké) de nem igazén létezik. Mert tudod, ha egy fiú meg egy lány nagyon egy hullámhosszon vannak, akkor legalább az egyik még ha nem is mondja ki többet akar. El kell fogadnod a tényt, hogy már soha nem lesztek barátok, nem tudtok majd úgy egymásra nézni. Megpróbálhatjátok a kapcsolatot, mert barátságokból lesznek a legszebb szerelmek :D...barátnőm és a pasija két éve lesznek együtt :D...de járhatsz úgyis mint a legjobb barátnőm (akiről szó volt) aki csak három hétig járt a fiúhaverjával. Hát kénytelen leszek elfogadni a tényt, hogy nincs fiúbarátod
2012. okt. 23. 12:36
 12/13 anonim válasza:
semmi nem lesz már olyan, mint azelőtt.
2012. nov. 3. 09:37
 13/13 anonim válasza:
Összejöttetek végül?:D
2016. jún. 3. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!