Lefeküdtem a legjobb fiú barátommal, hogyan tovább? (bővebben lent kicsi hosszú)
Ha hagyod, hogy több legyen akk több lesz, ha nem, akkor nem!
De ha ő a legjobb barátod akkor kérdezd meg, hogy ő mit érez. Beszéljétek meg. S minden rendben lesz ;)
hát mindenképpen meg éri megpróbálni 1 kapcsolatot, mert márt a barátság nem fog működni ugyan úgy..
szóval lehet megtalálod benne életed párját..
de most a barátságotok h egy ideig rendben lesz, és folytatjátok ezt a barátság extrákkal dolgot, ebből csúnya összeveszés is lehet..
Utolsó. :D
Amúgy azóta beszéltél a fiúval? És te mit szeretnél, ha folytatódna a barátságotok vagy ha járnátok?
1.kérdezd meg ő mit akar(őszintén)
2.és ha ő ugyan így van akk mondmeg h szereted!
Azt is azért figyelembe kel venni hogy így tartós kapcsolatot nem lehet ki alakítani.
És ha mégis össze jön az nagy szerencse, de a gond az ha ezt a témát nem beszéltétek még meg akkor az is lehet hogy csorbát szenved a barátság és ki használva fogjátok érezni egymást.
Ez egy igen komoly dolog és minden esetre nem könnyű helyzet mert helytelenítő jártatok el és most mivel nincsen alapja a háznak így bármikor össze törhet, ezt jelképes példa értékben mondtam. A ház pedig lehet akármilyen szép ha nincs megalapozva a kapcsolat. Remélem érted tudod hová kapcsolni a példát amit mondtam. Valószilnő hogy ez nemfog egy könnyen meg oldódni ezért segítségre lesz szükséged. Sokat foglalkozok családi gondok megoldásával és hát sajnos itt nem tudok többet mondani. Ez a probléma egy globális probléma amit ez a generáció nehezen tud orvosolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!