Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve egyikőnknek sincs senkije, és legjobb barátok vagyunk. Lesz köztünk valami? (a részletek lent, hosszú)
Én vagyok a fiú, és szeretem a legjobb barátomat, aki egy lány. Mivel mindent megbeszélünk, ezt ő is tudja. Az a baj, hogy az a helyzet már 1 éve fent áll. Közben azt hiszem ő beleszeretett egy másik fiúba, de nem jöttek össze, a lány visszautasította a másik srácot a közeledése ellenére. Talán miattam. Ezt nem tudom.
Én nem akarom a barátnőmet ostromolni, de én többet szeretnék, mint barátság. Annyira vágyom arra, hogy nőként szeressen. Vágyom a testére, vágyom a szerelmére.
Tud mindenről, és mégsem lép. Nem mond erről semmit. Annyit mond, hogy nem kíván senkit. De annak idején a másik srácot szerintem kívánta.
Nehéz elviselni, hogy annyit vele vagyok, és mégsem vagyunk egy pár. Mit gondoltok, hogy vethetnék ennek véget?
Én kitartanék mellette a végsőkig, egyedül azt nem viselném el, ha más karjaiban látnám. Azt hiszem lassan tönkremegyek ettől az egésztől. Van esély arra, hogy végül belém szeret, ha elég kitartó vagyok?
(Mindketten 22 évesek vagyunk.)
Szerintem mond el,ha ennyire jó barátok vagytok nem okoz neked fájdalmat,nekem is volt egy ennyire jó barátom megtudtam hogy szerelmes belém régóta én inkább eltávolódtam tölle,rá 1 évre volt más barátnője:)és most is vele van és boldog,ennek én nagyon örvendek
Ha ő is érez irántad akkor ha nem is mondja meg meglátod a jeleit,de mond meg neki hogy legalább probáljátok meg,probáljon másként nézni rád,nem nehéz:)
Sok szerencsét kivánok neked,őszintének látszik a szerelmed:)
És ha olyan őszinte mint ahogyan leirtad,mutasd meg neki:)
"Örökké nem eshet"
"Tud mindenről, és mégsem lép."
?? Azt várod, hogy ő lépjen? Te vagy a férfi, légy határozott, és igenis ostromoljad :) Nem erőszakosan, persze, de kitartóan.
Egyik eddigi barátommal se jöttem volna össze, ha arra várnak, hogy majd én lépek, hiába tudtam, mit szeretnének. Nem is akartam tőlük semmit, nem azonnal néztem rájuk pasiként, a kitartásukon, viselkedésükön múlott, hogy összejöttünk.
Igazából nem tudom mit kellene lépnem.
Elmondtam neki a szándékaimat. Ennél többet mit tudok tenni? Csókoljam meg? Nem tudom mire gondoltál. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!