Azt meg kell gyónni, hogy nem vagyok szűz és a barátommal élünk nemi életet?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom a keresztény vallás szerint csak házasság után lehet nemi életet élni. Most fogok gyónni, mert holnap fogok bérmálni. Szerintem ez egyáltalán nem bűn. Meg kell gyónni? Vagy mit mondjak, ha meg kell gyónni? 17/L2012. szept. 29. 10:14
12/14 anonim válasza:
#9. Nem kérdezett semmit? Akkor nagy szerencséd van. Tisztelet a kivételnek de ezen szokták kiélni magukat.
13/14 anonim válasza:
hétfőtől szombatig marad a bűn, vasárnap meg úgy is felmentést kapsz rájuk! amúgy a pokolba jutsz minden kereszténnyel, katolikussal, zsidóval, buddhistával együtt!
14/14 lancsákgyula válasza:
Szerintem isten már rég meghalt(sőt szerintem nem is volt olyan h isten) és amit nem tud az nem is fáj neki.A papnak pedig semmi köze ahhoz h most nemi életet élsz-e vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!