Azt meg kell gyónni, hogy nem vagyok szűz és a barátommal élünk nemi életet?
meg kell gyónni, a 10 parancsolatban benne van, hogy "ne paráználkodj". én sem tartom bűnnek, de ettől függetlenül annak számít.
18L
Komolyan imádom a vallásos embereket! Ennyire álszent, hazug embereket keresve se lehet találni! Tudják hogy ez "bűn", de megcsinálják!
Isten b**i, ébredjetek fel!
Szvsz ld. #2. Bár én nem vagyok vallásos (semmilyen), de szerintem úgy a logikus.
Ui.: Köszönjük főnök, hasznos volt. Legalább pontosan idézted volna Nietzsche-t: "Isten halott."
VI. parancsolat Ne paráználkodj!
De gondolod hogy ha létezik Isten valamilyen formában megfosztana minket a földi örömöktől. Nem vagyok rossz ember de nem tartom ésszerű dolognak a vallást. Ez nem bűn csupán a tízparancsolat szerint.
Azt kell mondanod szemérmetlen vagyok rendszerint. De igazából a gyónás célja nem csak az hogy gyónd a bűnöket hanem hogy soha többé ne kövest el őket. Az egy dolog hogy meggyónod mert utána úgy sem fogsz felhagyni a nemi élettel és nem is lenne logikus.
#4-es
Ha Nietzsche-t akartam volna idézni, akkor őt idéztem volna! De mivel nem így történt, ne próbálj összefüggést találni köztem a közte! Puszi!
Nem kell meggyónni, először is ha már vallás feloldozást isten ad nem egy pap. Másodszor szerintem az a bűn mivel másnak ártasz nem a szex.
Harmadszor a kedves katolikus egyház is volt szíves a múltban orgiákat rendezni, kiskorúakkal fajtalankodni, és önkényesen(inkvizíció) ártatlan emberek millióit megöletni. Ezekhez képeset te semmi rosszat nem tettél a barátoddal ha boldogok vagytok éljetek csak nem életet és ne törődj a papokkal, nem lesz semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!