Szerintetek ciki, ha 14 évesen nem leszek szűz?
Figyelt kérdés
Mert van egy fiú, akivel járok, de leakar velem feküdni (ő nem ilyen megdugom aztán otthagyom fiú)hanem komolyan gondolja a kapcsolatot, és ....ezen gondolkozok, hogy elég nagy k*vának néznének, ha kitudódna, hogy nem vagyok szűz!:l nem?! ti mit gondoltok..nagyon őszintén, mert ez egy életre szóló élmény, ésnagyon fontos!:)) köszi előe is:D2012. szept. 24. 21:32
21/24 A kérdező kommentje:
Nem is, őszintén szólva a bnőm erölteti a dolgot, ....ő nagyon "érdekes" egy lány..nah m1! Mert, ha igazán szeret a fiú, akkor nem hagy ott ha megmondom, hogy én még bőven nem akarok lefeküdni senkivel, min. 3 év múlva!
2012. szept. 24. 22:02
22/24 anonim válasza:
Lefekszel vele és másnap a suliban ez lesz a téma, na ez is megvan. A haverjai előbb tudják meg mint ahogy majd elmegy!
23/24 anonim válasza:
2hét?ennyi idő alatt nem ismerhetted meg eléggé.Várj még minimum egy fél évet. 14 évesen nem olyan gáz h nem vagy szűz,de még várj egy kicsit.A barátnőddel pedig ne foglalkozz mert neki semmi köze es nem eröltetheti a dolgot hisz ez a te döntésed.Remélem segitettem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!