Mit gondoltok az olyan lányokról, akik a házasságig szüzek akarnak maradni, és csak azzal az egy férfival hajlandóak lefeküdni, aki a férjük?
Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 13:02
2/20 anonim válasza:
Szerintem kissé idejétmúlt ez a hozzáállás, de egyéni döntés kérdése.
3/20 anonim válasza:
Mi, pasik, általában ilyen lányokat keresünk feleségnek. Mert az ilyeneket tudjuk tisztelni, az ilyenekre tudunk felnézni. Még a legvadabb haverjaim is általában ilyen tiszta nőket vettek el, amikor nősülésre került a sor. A többi csajjal csak játszadoztak, de lenézték őket titokban, pont azért, mert könnyebben daadták magukat. Én még nem vagyok nős, de én is csak ilyen lányt vennék el.
4/20 anonim válasza:
Ha bejön nekik: jól választanak, jól összeszoknak - akkor szerencséjük van.
Ha nem - akkor nagyon nagyot koppannak, és az elvesztegetett éveiket soha nem kapják vissza.
5/20 anonim válasza:
Hmm..valamilyen szintem szép dolog szerintem, de ez már nagyon ritka, és igazából nem is tudom,hogy lehet kibírni. :) Mármint ha van barátja, és 3 év után akar összeházasodni vele,hogy bírják ki 3 évig??? Minden elismerésem az övé :D
Én nem bírnám ki az tuti..de szerintem nem is jó,mert valaki tényleg nem passzol az ágyban, és ha ez az esküvő után derül ki,akkor elég gáz..de tényleg az ő dolguk. Még mindig jobb,mint amikor egy lányon átmegy a falu.
21/L
6/20 anonim válasza:
bár én nem szüzen megyek férjhez (szeptemberben :) , viszont a vőlegényemen kívül más férfi sohasem volt és nem lesz az életemben. természetesen lehetett volna, de pontosan tudtam/éreztem, hogy még várnom kell..és nem összefeküdni minden jött-ment szépfiúval, aki udvaralni kezd... 24/nő
7/20 anonim válasza:
En mar nem vagyok szuz,de szerintem szep ha valaki el tudja donteni magaban es meg is tudja valositani.En sem vagyok az a tipus,aki barkivel osszefekudni,sot...Eddig egy pasi volt(van) az eletemben es nem is szeretnenk ezen valtoztatni.O is csak azutan kaphatott meg,miutan biztos voltam benne,hogy szeretem es hogy o is szeret engem.Ha mar nem tartottam meg a szuzessegemet a hazassagig legalabb annak a ferfinak adtam,akivel le szeretnem elni az eletem es ez viszonzodik is:)
8/20 anonim válasza:
Barmok!Mi van ha azzal a pasival tök szar a szex?
9/20 anonim válasza:
Részben jó,részben nem.Én ammondó vagyok,hogy azért hosszú távon a pároknak sexben is összekell illeni,hangolódni.Mivan ha a férjükkel nem illenek a sexben? örök életükre egy semleges nemi életet élnek majd? valamint jobb tapasztalatot gyűjteni,nem azt mondom minél többel de legalább egy legyen már előtte..Ki hogy érzi
10/20 anonim válasza:
Hülyeségnek tartom, de egyéni döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!