Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem rólam van szó! (Előre...

Nem rólam van szó! (Előre szólok direkt! ) Szerintetek egy 14 éves lány lefeküdhet egy sráccal?

Figyelt kérdés
Természetesen védekeznének. Nagyon gáz lenne így is? És még az, hogy ha nem lenne jó ötlet, akkor hogy elégítse ki magát, hogy ne szakadjon át a szűzhártyája? Segítsetek (barátnőmnek)!

2012. szept. 23. 18:22
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
3. Az ilyen "erkölcsös" emberek kergettek a kútba rengeteg fiatal lányt sötétebb korszakokban.
2012. szept. 24. 13:56
 22/34 anonim ***** válasza:
Sosem értettem mi van a mai gyerekekkel? Mikor én ilyen idős voltam ez a téma(a szüzesség elvesztése) bármily meglepő de fel sem merült bennem. Egyébként én tudom, én vagyok a ,,maradi,, de hová tűnt a ,,tartogassuk magunkat inkább az igazi szerelemre,, dolog? Hisz manapság a trend: Fűvel fával b.szni! Direkt használtam ezt a szót mert egészen mást jelent mint pl a ,,szeretkezni,, szó. A különbségekkel gondolom mindenki tisztában van. De most komolyan kérdem, én látom rosszul?
2012. szept. 24. 17:25
 23/34 anonim ***** válasza:
Igen is, meg nem is! Rosszul látod azt, hogy minden mai fiatal gátlástalanul b@szik fűvel - fával manapság! Mert ez még nyomokban sem igaz!Jól látod azt, hogy a szexualitás és az ösztönök szabadjára engedése ma sokkal könnyebb, mint régen. Aki csak az erkölcsi normák megdönthetetlensége mellett kardoskodik "mindig és minden körülmények között" az pedig ott téved, hogy nem fogadja el a való élet valóságát, még Shakespeare-ét sem!Az erkölcs nem lehet vasrács, ami határok közé szorítja az életet, hanem egy keret, ami biztonsággal körülölel és irányt ad.Ezért a határai sem olyan élesek.
2012. szept. 24. 17:48
 24/34 anonim ***** válasza:
Nem kell belekeverni a Rómeó és Júliát, más kor már történet, de tőlem aztán ba**szatok nyugodtan fűvel-fával ha ennyi szorult csak belétek 14-15 éves taknyosként.
2012. szept. 24. 19:47
 25/34 anonim ***** válasza:
arról nem is beszélve hogy Rómeó felesége volt mikor lefeküdtek,nem egy túlfűtött kis tini volt,régebben másképp működött és lelkileg értelmileg sokkal érettebbek,felelősségteljesebbek voltak a lányok 14-15 évesen, a mai kislányok még mosogatni sem képesek nem hogy gyereket szülni háztartást vezetni..
2012. szept. 24. 19:50
 26/34 anonim ***** válasza:
Ige n, korai... Tudod hiába írják itt páran a; "hogyha védekeztek, éretten álltok a dologhoz, szeretitek egymást, tegyétek meg, talán több évig vagy örökre együtt maradtok ! :) " dumával, mert ez csak duma. Elárulok valamit. A; verzió: lefeküdsz vele, aztán pár hónapig tart a 'láng' egymásra untok, jönnek a viták, és vége a kapcsolatnak. B; verzió: ha szexelsz vkivel, az magába hordozza a teherbe esés veszélyét. Még a jó minőségű durex is kiszakadhat, aztán számolgathatsz hogy miért a francért nem jön meg?! Szedhetsz f.gátlót, de erre csak egy story-t írnék le: anyukám évek óta szedte a szert, és meg volt vele elégedve! Majd 48 éves korára ki kellet szedni a méhét, úgy bekavart neki a gyógyszer! (a menszesze sem akart elmúlni, meg hullani kezdett a haja, és ez több év tapasztalat után!) C; verzió: együtt maradtok örökre. Na szóval sokan jönnek itt a gyakszin az ilyen meseszerű dumával hogy: 'nem fogod megbánni, én is 14 voltam, azóta ez a pasi a férjem =)' Elárulom, hogy ezek az emberkék azért járnak fel ide, hogy saját lelki ismeretüket nyugtathassák!!! (már vagy 6 ilyen választ adó emberrel beszéltem privibe...) Nem, nem bánják meg hogy annak a fiúnak adták oda a kincsüket...de a szexuális életük 'unalmassá válik' meg egyszerűen ha korán kezded akárkivel, is csinálod, megunod..
2012. szept. 24. 21:46
 27/34 anonim ***** válasza:

Előzőnek:

A verzió: Miért, huszon-, harminc-, negyvenésvesek nem veszekednek, szakítanak, vagy válnak el? Ha véget ér, hát végetér.

B verzió: Hagyjuk már ezt a "kiszakad" mesét. Rendes vedekézés mellett nem fog teherbe esni.

C verzió: Úgy legyen!

2012. szept. 24. 21:57
 28/34 anonim ***** válasza:

tegnap 21:46 A "korán kezded, megunod"-ra reagálva:

Én kb. 44 éve kezdtem, de még nem untam meg, sőt! Szerinted kb. mikor számíthatok erre?

2012. szept. 25. 07:24
 29/34 anonim ***** válasza:

tegnap 21:46

Ja... Akkor biztos aki 15 évesen kezdte pl, az 3 évvel előbb unja meg, mint aki 18 évesen. És hát rohadtul lényeges, hogy 58 vagy 61 évesen un rá...

(Én is 14 voltam, vagyis majdnem 15. Azóta eltelt 9 év, és még nem untunk rá a párommal, sőt, még mindig tudunk új dolgokat belevinni.

Ellenben a magukat házasságig tartogató szüzikék, akiknek a szexuális életük kimerül a misszionárius pózban "beteszem-kiveszem-kész vagyunk" folyamatban, na ők el is hiszem, hogy megunják. Ez minden normális ember számára unalmas lenne...)

2012. szept. 25. 09:25
 30/34 anonim ***** válasza:

21:46-os vagyok.

Nem, nem 'szüzike' vagyok, 17 voltam amikor elvesztettem. Képzeljétek el, igenis kiszakadhat aza gumi, és igen, van aki ráun a dologra, van aki nem. Nem szép dolog 14 évest arra biztatni hogy tegye meg. Lehet ti 'másak' voltatok, de nem ismerhetitek eme lány lelkecskéjét....de nem vagyok hajlandó vitázni mert mindenki máshogy gondolja! Én leírtam a véleményem, nem kéne egyből belekötni. :) nekem úgyis tök mind1 :D

2012. szept. 25. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!