Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 27 fiú vagyok és még mindig...

27 fiú vagyok és még mindig szűz! Hogyan tudnék barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
Eléggé zárkózott életet éltem eddig családi okok miatt! Nem részletezném! A lényeg, hogy gyakorlatilag most kezdtem el élni az életem. Sajnos ezen okok miatt kevés az önbizalmam és nem igazán tudom, hogy kell ismerkedni lányokkal. 173cm magas vagyok és 60kg. Vékony vagyok, de vannak izmaim. Persze ez annyira nem látszik. Próbálok eljárni bulikba és ismerkedni, de lányok nem igazán vesznek komolyan/észre. Pedig nem vagyok hülye és szerintem nem vagyok csúnya sem. Még is mit kéne tennem, hogy a lányok észrevegyenek???

2012. szept. 20. 21:13
1 2
 1/14 TOMAtm ***** válasza:
0%
BMW,aranynyaklánc,drága cuccok,hívd meg a csajokat a buliban mindenfélére aztán ennyi.ha meg csóró vagy akkor megszívtad.a csajozós dumát meg nem mondom el mert :P
2012. szept. 20. 21:18
 2/14 anonim ***** válasza:

Először azt hittem 27en vagytok fiúk.

Hát van mit bepótolnod,csinálj Project X bulit,hogy még a kutya is szivarozzon.

Csak a törpe neee!

2012. szept. 20. 21:20
 3/14 anonim válasza:
A legelső mondatodról szeretnék veled beszélni,írtó komolyan!!Írj üenetet,talán az egyik bajodon tudok segíteni! :))
2012. szept. 20. 21:21
 4/14 anonim ***** válasza:
cseréld le a 27 fiút 27 barátnőre
2012. szept. 20. 21:23
 5/14 anonim ***** válasza:
Elég értelmesen írkálsz itt. Máris regisztrálj néhány internetes társkeresőn. Nekem többször is bevállt. Észre fognak venni a lányok, ha Te is észreveszed őket. Csak vigyázz, mert sok a szélhámos, de gondolom vagy olyan intelligens, hogy ki tudod szűrni. Aztán csak türelem kell, meg gondos szelekció.
2012. szept. 20. 21:25
 6/14 anonim ***** válasza:
Szélhámos? Ez most nekem új.
2012. szept. 20. 21:33
 7/14 anonim válasza:
változtass stílust, vagy valamit, amivel kicsit fel tudod magadra hívni a figyelmet
2012. szept. 20. 21:36
 8/14 anonim válasza:

Ez így van,vagy beregisztrálod magad mindenféle online randi oldalakra,ami vagy fizetős vagy olyan csajokat tartalmaz akik nem biztos,hogy az eseteid,vagy kinyitod a nagykaput és keresel valakit aki szimpatikus számodra.

Az utóbbi nem könnyű az elején,főleg újoncként,amit tudok neked tanácsolni,ne egyből azzal kezd hogy: jaj,szia drágám de szeretlek imádlak és stb. mert az az elején sok a csajnak,szimplán kezd el beszélgetni vele mint valami haverral,persze ne így,hogy szevasz b+ xD mert kicsit érdekesen nézne,aztán mondjuk megismertétek egymást akkor jöhet 1 kis flört féle,de hidd el nekem az mindig sikeresebb ha a csaj akar nyomulni,most ez nem azt jelenti hogy összehaverkodsz aztán leszarod,csak mindent türelmesen,mindennek eljön az ideje. Hajrá =)

2012. szept. 20. 21:51
 9/14 anonim válasza:
Na igen,de hogyan kezded el... Ugye mindig ez a legnehezebb,a legtutibb ha valami társaságban,koncerteken stb találkozol vele össze,hisz megvan a téma. Ha csak az utca,akkor nézz körbe,hátha találsz valamit ami érdekesnek hangzik.
2012. szept. 20. 21:53
 10/14 anonim ***** válasza:
Rendelj a vaterán!
2012. szept. 20. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!