Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjak magamnak barátnőt? :/
Csáó mindenkinek!
Nos a kérdés adott! Nincs öbizalmam, nem járok sehova sem szórakozni, mivel barátaim sincsenek. Egyes egyedül vagyok, és olyan 'Forever Alone' -os feelingem van. Járjak el EGYEDÜL szórakozni hátha? Ti mit javasoltok?:S
Válaszaitokat előre is köszönöm!
19/F
Hogy én mit javaslok?
Menj és csinálj olyan dolgokat amiket szeretsz, esetleg nézz körül nincs e valami társulat vagy egyesület ahol ugyanazt csinálják, ha van csatlakozz hozzájuk és ottt barátokat is szerezhetsz akikkel elmehetsz sörözni, bulizni, önbizalmat is szerezhetsz vagy épp egy lányt ismersz meg ott.
Egyedül is járhatsz bulizni (mondjuk nem tenném), de van rá taktika amivel simán eladhatod magad ott.
De ehhez jó szociális képességek kellenek.
Köszönöm a válaszaitokat!
Mivel visszahúzódó vagyok, és nincsen önbizalmam ezért a szociális képességem is nulla...:(
Akkor maradj otthon, és várj.
Egy szép napon be fog nyitni a szobádba egy topmodell, aki majd felfekszik az ágyadra és bepucsít.
Én is ebben a cipőben járok.
Sajnálom, tanácsot nem tudok adni, de együtt érzek veled.
Helló tesó én is így vagyok sajnos!
:"(
Ráadásul nem rég vesztettem el a lányt, akit mindennél jobban szeretek és már majdnem összejöttünk.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!