Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen keretek között, hogy találjak társat magamnak? 21/F
Az a helyzet, hogy Nekem mindig az valaki kell, aki ügyet sem vet Rám. Én meg annak kellek, aki Nekem nem.:S
Változni fog ez valaha? Vagy vegyek egy kutyát?:D
Azt kifelejtettem, hogy nem a cicababákra hajtok!
Mondjuk javarészt az Én hibám hát, mert nem vagyok nagy dumás( csendes típus), és nem nagyon élek társasági életet, mivel kevés barátom van.:(
Velem is ez volt a helyzet elég sokáig...De amúgy tuti, hogy változni fog, meg fogod találni a párod, csak türelem kell hozzá, és ne görcsölj ezen. Ismerkedj, flörtölj, a többit meg majd a sors alakítja. Amúgy szerintem azért keresel mindig olyat, aki ügyet sem vet rád, mert bizonyítani akarsz magadnak, ő egy kihívás számodra, hogy felkeltsd az érdeklődését. Viszont amint már érdeklődne utánad lehet, hogy már ő sem kellene...
El fog jönni az, akivel kölcsönösen szerelmesek lesztek egymásba hidd el...türelem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!