Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen keretek között, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen keretek között, hogy találjak társat magamnak? 21/F

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy Nekem mindig az valaki kell, aki ügyet sem vet Rám. Én meg annak kellek, aki Nekem nem.:S

Változni fog ez valaha? Vagy vegyek egy kutyát?:D

2009. szept. 23. 20:02
 1/3 A kérdező kommentje:

Azt kifelejtettem, hogy nem a cicababákra hajtok!

Mondjuk javarészt az Én hibám hát, mert nem vagyok nagy dumás( csendes típus), és nem nagyon élek társasági életet, mivel kevés barátom van.:(

2009. szept. 23. 20:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ez volt a helyzet elég sokáig...De amúgy tuti, hogy változni fog, meg fogod találni a párod, csak türelem kell hozzá, és ne görcsölj ezen. Ismerkedj, flörtölj, a többit meg majd a sors alakítja. Amúgy szerintem azért keresel mindig olyat, aki ügyet sem vet rád, mert bizonyítani akarsz magadnak, ő egy kihívás számodra, hogy felkeltsd az érdeklődését. Viszont amint már érdeklődne utánad lehet, hogy már ő sem kellene...

El fog jönni az, akivel kölcsönösen szerelmesek lesztek egymásba hidd el...türelem:)

2009. szept. 23. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Írhattam volna én is akár. De komolyan én nemsoká 20 leszek, nem vagyok válogatós, de azért egy bizonyos szintet azért csak tartok, az a baj, akiknek bejönnék, és szinte biztos vagyok benne hogy bejönnék, azok meg nekem nem tetszenek. Én csak azt tudom mondani, azért mert nem jössz be azoknak akik neked tetszenek ne add le a lécet, hanem próbálkozz tovább és egynek majdcsak bejössz, olyat ne válassz aki nem teszik, mert az csak rosszabb lesz később.
2009. szept. 23. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!